Cameră Web

  Cameră Web

  Conexiune superbă, realistă

  Experimentaţi apelurile video care vă taie răsuflarea. Bucuraţi-vă de înalta rezoluţie video pentru conexiuni realiste cu prietenii şi familia. Acest pachet include de asemenea o memorie flash USB cu o capacitate de stocare de 2 GB pentru a muta fişierele de date mari într-o memorie flash. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Conexiune superbă, realistă

 • Schimbaţi fundalul

  Schimbaţi fundalul

  Înlocuiţi fundalul real şi păcăliţi-vă prietenii, făcându-i să creadă că vă aflaţi în altă parte! Vă puteţi mişca absolut normal în timp ce software-ul se va ocupa de modificarea fundalului din spatele dumneavoastră. Puteţi alege unul dintre cele 15 fundaluri, sau puteţi încărca şi proiecta un fundal propriu.

 • Adăugaţi-vă propriul logo pentru a personaliza transmisia prin web

  Adăugaţi-vă propriul logo pentru a personaliza transmisia prin web

  Personalizaţi webcast-urile sau blog-urile prin adăugarea unui logo personalizat. Software-ul special vă permite să introduceţi o imagine mică în oricare dintre colţurile unei transmisii video, în acelaşi mod în care apar logo-urile posturilor TV la televiziune.

 • Capacitate de stocare de 2 GB pentru fişiere mari de date

  Capacitate de stocare de 2 GB pentru fişiere mari de date

  Cei 2 GB vă oferă posibilitatea de a schimba şi împărtăşi fişiere mult mai mari sau mai multe prin portul USB al computerului sau laptop-ului dumneavoastră.

 • 5 megapixeli, pentru o calitate excelentă a imaginii

  Tehnologia de ultimă oră permite atingerea unei rezoluţii de 5 MP pentru fotografii, la o calitate suficient de ridicată pentru a tipări imagini de dimensiunea unui poster, la rezoluţie mare. Software-ul special permite atingerea unei rezoluţii interpolate de 2 MP pentru streaming video.

 • Zoom digital 5x pentru prim-planuri superbe

  Apropiaţi şi îndepărtaţi pentru a obţine încadrarea perfectă pentru orice imagine. Zoomul este controlat integral de către dumneavoastră prin intermediul interfeţei de pe ecran în timp ce vizualizaţi imaginea pentru a o putea ajusta perfect.

 • Atmosferă naturală la 60 de cadre pe secundă

  Creaţi videoclipuri naturale, la 60 de cadre pe secundă. Acest nivel de calitate este ideal pentru videochat cu prietenii şi monitorizare de înaltă calitate.

 • Microfon digital integrat pentru sunet de calitate

  Microfonul digital integrat vă permite să vorbiţi natural şi liber sau să adăugaţi sunet la înregistrarea unui videoclip.

 • Obiectivul panoramic permite includerea mai multor persoane în imagine

  Obiectivul panoramic, de înaltă calitate, oferă un câmp vizual mai larg. Obiectivul panoramic funcţionează în acelaşi mod ca orice obiectiv foto panoramic şi permite includerea mai multor persoane în imagine, fără pierderi de calitate video.

 • Sistemul urmăreşte automat faţa

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dumneavoastră şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Rămâneţi în centrul imaginii chiar şi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • Încadrări şi efecte video amuzante

  Amuzaţi-vă interlocutorii cu elemente neaşteptate. Surprindeţi-vă prietenii purtând în jurul feţei una dintre cele zece rame tematice în funcţie de subiectul conversaţiei. Sau distraţi-i cu efectele video speciale care vă vor face să apăreţi ca imagine negativă, embosată sau distorsionată.

 • Transfer de date rapid cu tehnologia USB 2.0 de mare viteză

  Ratele ridicate de transfer de date reduc semnificativ timpul de aşteptare atunci când copiaţi fişiere multimedia de mari dimensiuni pe sau de pe hard discul calculatorului dumneavoastră.

 • Software preinstalat, proiectat special şi uşor de utilizat

  Este inclusă o suită software completă, care va rula automat de pe unitatea flash USB şi vă va permite accesul la caracteristici utile precum, Protecţia parolei, Sincronizarea fişierelor, Comprimarea datelor, USB pierdut şi găsit şi Informaţii USB. În plus, se oferă un test de 30 de zile pentru Portable Microsoft Outlook Express, sincronizarea articolelor preferate şi navigarea pe internet fără urme.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa