Staţie de bază wireless

  Staţie de bază wireless

  Conexiune wireless de bandă largă la Internet

  Produsele Philips Wi-Fi vă dau posibilitatea de a trimite, direcţiona şi primi semnale wireless şi de a profita deplin de potenţialul locuinţei dvs. conectate. Accesaţi calculatoare, alte dispozitive compatibile Wi-Fi şi o conexiune de bandă largă pentru a vă bucura de conţinutul preferat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Conexiune wireless de bandă largă la Internet

Bandă largă wireless pentru locuinţa dvs.

 • Mai multe calculatoare conectate la o singură staţie de bază wireless

  Puteţi conecta mai multe calculatoare la un singur abonament la Internet. Staţiile de bază wireless Philips permit conectarea la Internet pentru toate calculatoarele din reţeaua locală!

 • Mai mulţi utilizatori pot accesa simultan Internetul

  Staţia de bază wireless Philips poate partaja conexiunea de bandă largă prin cablu/wireless. Puteţi utiliza conexiuni prin cablu sau wireless pentru conectarea la Internet a calculatorului, a sistemului Streamium sau a altor produse asociate calculatorului.

 • Modem integrat ADSL

  Modemul încorporat ADSL: Staţia de bază wireless ADSL2 cuprinde două tehnologii principale: ADSL2 şi Wi-Fi 802.11g. Staţia de bază ADSL2 conţine un modem integrat ADSL2 care asigură accesul la Internet cu viteză mare. Acest dispozitiv funcţionează simultan cu linia dvs. telefonică. Un modul integrat Wi-Fi 802.11g vă permite să conectaţi wireless mai multe PC-uri la ADSL. Tehnologia de ultimă oră asigură cele mai recente versiuni de firewall, restricţionarea accesului minorilor, opţiuni de criptare şi multe altele. Toate acestea contribuie la securitatea reţelei dvs. private.

 • Conexiune wireless la viteză mare constantă

  Conexiunea la viteză mare vă permite să efectuaţi transferuri şi să accesaţi date extrem de rapid. Nu veţi mai fi nevoit să aşteptaţi un timp îndelungat pentru accesarea datelor dorite.

 • Expertul pentru configurare vă asistă în procesul de instalare

  Expertul pentru configurare vă oferă pas cu pas instrucţiuni care vă ajută în procesul de instalare a staţiei de bază wireless Philips. După instalare, reţeaua dvs. este pregătită pentru conectarea la toate celelalte echipamente Wi-Fi din casă.

 • Asistenţă prin Internet şi telefon local

  Puteţi solicita asistenţă pentru acest produs prin Internet sau prin telefon. Puteţi beneficia de asistenţă în limba dvs. maternă atât pe Internet, cât şi prin telefon. Site-ul de asistenţă Philips are un forum unde puteţi găsi informaţii suplimentare şi răspunsuri la întrebările cele mai frecvente.

 • Opţiuni de configurare pentru instalare simplă sau avansată

  Staţia de bază wireless Philips dispune de opţiuni pentru configurare simplă sau avansată. Indiferent de varianta aleasă, veţi fi ghidat în procesul de configurare. Configurarea simplă vă permite să realizaţi rapid o conexiune la Internet. Selectând varianta avansată veţi avea la dispoziţie setări multiple, cum ar fi Wireless, Firewall, Restricţionare acces minori etc.

 • Nivel de securitate ridicat

  Securitate ridicată oferită de reţeaua Wi-Fi. În anumite cazuri, protocoalele WAP, WEP sau Tkip sunt suficiente pentru protejarea datelor wireless. Protocolul WEP oferă sisteme de criptare pe 40 biţi (64 biţi) şi 108 biţi (128 biţi). Sistemul de criptare pe 108 biţi dispune de un algoritm mai complex, care oferă un nivel de securitate mai ridicat decât sistemul de criptare pe 40 biţi (64 biţi).

 • Protecţie firewall avansată

  Un firewall este un program care rulează constant în fundalul staţiei de bază wireless Philips. Firewall-ul protejează reţeaua împotriva atacurilor de pe Internet. Setări precum FTP, DMZ şi multe altele pot fi stabilite cu ajutorul programului expert pentru configurare.

 • Opţiuni de restricţionare a accesului

  Staţia de bază wireless Philips dispune de funcţii de bază pentru restricţionarea accesului minorilor, permiţând blocarea unor URL-uri, domenii sau adrese IP. Aceste blocări pot fi activate rapid prin intermediul interfeţei intuitive de configurare a staţiei de bază wireless Philips. La accesarea Internetului sunt acceptate mai multe caracteristici de filtrare pe baza numelui domeniului, a URL-ului şi/sau a adresei IP a unui site.

 • Acces la Internet, fişiere, muzică şi multe altele

  Staţia de bază wireless Philips poate fi legată la o conexiune Internet de bandă largă, furnizând astfel acces prin cablu sau wireless la servicii precum partajare şi transfer de fişiere, muzică, filme sau fotografii.

 • Reţelele wireless oferă flexibilitate

  Reţelele wireless vă permit să instalaţi calculatoare sau alţi clienţi oriunde în casă. Utilizatorii de laptop-uri pot să stea chiar şi în grădină şi să fie conectaţi online la birou, Internet sau la reţeaua locală.

 • Conectare la orice dispozitiv WiFi

  Certificarea Wi-Fi asigură posibilitatea de comunicare cu toate celelalte produse Wi-Fi. Comitetul Wi-Fi este format din reprezentanţi ai Philips, Microsoft, IBM, Dell şi ai altor companii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa