Conexiuni TV wireless

  Conexiuni TV wireless

  Bucuraţi-vă de programele TV oriunde în casă

  Conectaţi până la 4 dispozitive cu această conexiune TV wireless şi redaţi semnalul oricăruia dintre acestea, fără a schimba cablurile. Comutaţi între dispozitive cu telecomanda.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Bucuraţi-vă de programele TV oriunde în casă

fără cabluri

 • Conectaţi orice echipament video la al doilea TV

  Conexiunea wireless utilizează conectori SCART şi RCA standard, prezenţi la majoritatea mărcilor de echipamente audio/video. Dacă echipamentul dvs. are unul din aceşti conectori standard, poate funcţiona cu o conexiune wireless.

 • Permite conectarea a 4 echipamente simultan

  O modalitate uşoară de comutare între DVD player, receiver de satelit, VCR sau set-top box fără a reface configuraţia Home Cinema. Conexiunea TV wireless are patru intrări separate, fiecare cu propriul conector SCART, permiţând conectarea a patru echipamente.

 • Puteţi alege dintre patru surse video pentru vizionarea pe al doilea TV

  O modalitate uşoară de comutare între DVD player, receiver de satelit, VCR sau set-top box fără a reface configuraţia Home Cinema. Conexiunea TV wireless are patru intrări separate, fiecare cu propriul conector SCART, permiţând conectarea a patru echipamente.

 • Compatibilitate cu DVD+RW / DVD / VCR / STB şi multe altele

  Veţi putea viziona filme, evenimente sportive, spectacole în direct şi o gamă largă de canale TV, oriunde în locuinţă. Conexiunea TV wireless poate transmite semnal AV din orice decodor Pay-TV şi Pay-per-View, receiver de satelit, set-top box, DVD player, VCR sau cameră video, indiferent de marcă.

 • Compatibil cu majoritatea mărcilor de echipamente video

  Conexiunea wireless utilizează conectori SCART şi RCA standard, prezenţi la majoritatea mărcilor de echipamente audio/video.

 • Acces la 4 echipamente printr-o simplă apăsare de buton

  Nu trebuie să schimbaţi cablurile transmiţătorului pentru a putea conecta alt echipament video la al doilea televizor. Apăsaţi butonul de selecţie a intrării pentru a comuta la echipamentul dorit.

 • Echipamentul poate fi operat dintr-o incintă închisă

  Echipamentele audio/video aflate într-o incintă închisă (de exemplu, un dulap) nu pot fi comandate cu o telecomandă IR obişnuită. Convertorul Philips wireless pentru telecomandă permite controlul acestor echipamente, cu uşile dulapului închise, datorită conexiunii RF care preia semnalele IR ale telecomenzii şi le transformă în semnale RF. Apoi, unitatea receptoare le transformă înapoi în semnale IR.

 • Înregistraţi din orice sursă, indiferent ce vizionaţi pe moment

  Graţie acestei funcţii, puteţi înregistra din orice sursă AV, indiferent ce vizionaţi în acel moment pe televizorul principal sau pe al doilea televizor. Trebuie doar să setaţi din transmiţător sursa dorită pentru înregistrare pe VCR sau DVD-R.

 • Mai puţină bătaie de cap, fără cabluri înşirate sau găuri în pereţi

  Având o conexiune wireless de 2,4 GHz între receptor şi transmiţător, nu mai trebuie să înşiraţi cabluri sau să găuriţi pereţii.

 • Semnalul wireless traversează pereţii şi tavanul

  Nu mai trebuie să cumpăraţi sau să închiriaţi mai multe echipamente AV de acelaşi fel. Sistemul RF wireless extinde posibilităţile de vizionare a filmelor pe DVD şi a canalelor TV sau de satelit preferate, oriunde v-aţi afla în casă. Raza de acţiune de 30 de metri garantează imagini şi sunet stereo de înaltă calitate, indiferent unde s-ar afla al doilea televizor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa