Geantă pentru netbook

  Geantă pentru netbook

  Sunt răcoros ca să vă simţiţi confortabil

  Aşezaţi netbook-ul pe partea rigidă, astfel încât straturile HeatProtect cu folie de aluminiu să împiedice acumularea de căldură, iar partea mai moale să stea confortabil în poală. Cu o curea detaşabilă pentru utilizarea ca geantă sau husă, are compartimente pentru toate accesoriile dvs. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Geantă pentru netbook

29 cm (11, 6"), cu HeatProtect SLE5110EN/10 Caută produse similare

Sunt răcoros ca să vă simţiţi confortabil

cu HeatProtect

 • Straturile HeatProtect previn acumularea căldurii

  Straturile HeatProtect previn acumularea căldurii

  Folosiţi netbook-ul pe poală pentru a viziona clipuri video în tren, a asculta muzică pe plajă şi a naviga pe Internet, a discuta cu prietenii sau a lucra la documente când sunteţi în aeroport. Dar în timp căldura generată de utilizarea îndelungată vă provoacă un disconfort la picioare şi vă poate deteriora netbook-ul. Philips HeatProtect vă protejează pe dvs. şi netbook-ul dvs. menţinând răcoarea cu ajutorul stratului de aluminiu pentru a dispersa căldura din netbook, suprafaţa rigidă pentru a-i oferi ventilaţia de care are nevoie şi un strat izolator pentru a vă proteja de temperaturile ridicate.

 • Suprafaţă stabilă pentru a vă sprijini netbook-ul

  Suprafaţă stabilă pentru a vă sprijini netbook-ul

  Dacă folosiţi o revistă drept birou în poală, este o suprafaţă foarte alunecoasă şi nu este stabilă pentru netbook, în special când doriţi să abordaţi o poziţie confortabilă a corpului. De asemenea, vă puteţi deteriora netbook-ul dacă alunecă. Husa pentru netbook Philips are o suprafaţă superioară plată pentru netbook şi o suprafaţă inferioară moale pentru poală şi astfel vă puteţi menţine netbook-ul stabil şi în siguranţă în timp ce vizionaţi YouTube, ascultaţi muzică sau lucraţi la documente oriunde mergeţi.

 • Confortabilă de utilizat în poală

  Confortabilă de utilizat în poală

  Parte inferioară confortabilă şi moale pentru poală

 • Curea detaşabilă pentru utilizare ca husă de transport sau ca geantă de umăr

  Curea detaşabilă pentru utilizare ca husă de transport sau ca geantă de umăr

  Cu o curea detaşabilă, astfel încât să-l transportaţi ca husă sau să-l purtaţi ca geantă de umăr

 • Deschidere largă, uşor de introdus netbook-ul

  Deschidere largă, uşor de introdus netbook-ul

  Husa pentru netbook-ul Philips are deschidere în trei părţi, astfel încât puteţi să introduceţi netbook-ul uşor.

 • Greutate redusă şi portabilitate pentru netbook

  Greutate redusă şi portabilitate pentru netbook

  Cumpăraţi un netbook deoarece este uşor de transportat. Geanta pentru netbook Philips este proiectată să utilizeze material cu greutate redusă, astfel încât să puteţi transporta netbook-ul confortabil oricând, oriunde.

 • Multe buzunare pentru păstrarea accesoriilor

  Multe buzunare pentru păstrarea accesoriilor

  Geanta pentru netbook Philips are, de asemenea, multe compartimente pentru păstrarea accesoriilor şi un buzunar special proiectat pentru a transporta adaptorul de alimentare a netbook-ului.

 • Fermoare cauciucate anti-zgâriere

  Fermoare cauciucate anti-zgâriere

  Netbook-ul sau notebook-ul dvs. poate fi zgâriat de capul fermoarului când îl introduceţi în husă sau geantă. Manşonul şi geanta Philips utilizează o cheiţă de fermoar cauciucată care reduce posibilitatea zgârierii netbook-ului şi a notebook-ului.

 • Protejează netbook-ul împotriva zgârieturilor

  Netbook-ul dvs. poate fi zgâriat de alte suprafeţe dure din geantă când îl introduceţi în husă sau în geantă. Husa pentru netbook şi geanta pentru netbook utilizează la interior un material similar velurului pentru a proteja notebook-ul şi a-l menţine în siguranţă şi fără zgârieturi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa