Husă pentru notebook

  Husă pentru notebook

  Sunt răcoros ca să vă simţiţi confortabil

  Elegantă şi versatilă, husa pentru notebook-ul Philips îl protejează oriunde mergeţi. Aceasta reprezintă o suprafaţă de navigare comodă într-o sală de aşteptare sau pe canapeaua din sufragerie. HeatProtect încorporat menţine notebook-ul şi picioarele dvs. răcoroase într-un mod confortabil Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Husă pentru notebook

40 cm (15, 6"), lat, cu HeatProtect SLE3500FN/10 Caută produse similare

Sunt răcoros ca să vă simţiţi confortabil

cu HeatProtect

 • HeatProtect le menţine pe ambele reci

  HeatProtect le menţine pe ambele reci

  Folosiţi laptop-ul pe poală pentru a viziona clipuri video în tren, a asculta muzică pe plajă şi a naviga pe Internet, a discuta cu prietenii sau a lucra la documente când sunteţi în aeroport. Dar în timp căldura generată de utilizarea îndelungată vă provoacă un disconfort la picioare şi vă poate deteriora laptop-ul. Cu cele 3 straturi protectoare, husa pentru laptop Philips HeatProtect™ vă protejează pe dvs. şi laptop-ul împotriva acumulării de căldură când sunteţi în mişcare, iar suprafaţa sa superioară plată oferă o bună ventilaţie şi vă menţine laptop-ul stabil.

 • Carcasă rigidă pentru laptop

  Carcasă rigidă pentru laptop

  Dacă folosiţi o revistă drept birou în poală, este o suprafaţă foarte alunecoasă şi nu este stabilă pentru laptop, în special când doriţi să abordaţi o poziţie confortabilă a corpului. De asemenea, vă puteţi deteriora laptop-ul dacă alunecă. Husa pentru laptop Philips are o suprafaţă superioară plată pentru laptop şi o suprafaţă inferioară moale pentru poală şi astfel vă puteţi menţine laptop-ul stabil şi în siguranţă în timp ce vizionaţi YouTube, ascultaţi muzică sau lucraţi la documente oriunde mergeţi.

 • Material moale căptuşit

  Material moale căptuşit

  Laptop-ul dvs. poate fi zgâriat de alte suprafeţe dure din geantă când îl introduceţi în husă. Husa pentru laptop Philips utilizează la interior un material similar velurului pentru a proteja laptop-ul şi a-l menţine în siguranţă şi fără zgârieturi.

 • Fermoare cauciucate anti-zgâriere

  Fermoare cauciucate anti-zgâriere

  Netbook-ul sau notebook-ul dvs. poate fi zgâriat de capul fermoarului când îl introduceţi în husă sau geantă. Manşonul şi geanta Philips utilizează o cheiţă de fermoar cauciucată care reduce posibilitatea zgârierii netbook-ului şi a notebook-ului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa