Husă pentru netbook

  Husă pentru netbook

  Sunt răcoros ca să vă simţiţi confortabil

  Elegantă şi versatilă, husa pentru netbook-ul Philips îl protejează oriunde mergeţi. Aceasta reprezintă o suprafaţă de navigare comodă într-o sală de aşteptare sau pe canapeaua din sufragerie. HeatProtect încorporat menţine netbook-ul şi picioarele dvs. răcoroase într-un mod confortabil Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Husă pentru netbook

31 cm (12, 1"), cu HeatProtect SLE2200PN/10 Caută produse similare

Sunt răcoros ca să vă simţiţi confortabil

cu HeatProtect

 • Straturile HeatProtect previn acumularea căldurii

  Straturile HeatProtect previn acumularea căldurii

  Folosiţi netbook-ul pe poală pentru a viziona clipuri video în tren, a asculta muzică pe plajă şi a naviga pe Internet, a discuta cu prietenii sau a lucra la documente când sunteţi în aeroport. Dar în timp căldura generată de utilizarea îndelungată vă provoacă un disconfort la picioare şi vă poate deteriora netbook-ul. Philips HeatProtect vă protejează pe dvs. şi netbook-ul dvs. menţinând răcoarea cu ajutorul stratului de aluminiu pentru a dispersa căldura din netbook, suprafaţa rigidă pentru a-i oferi ventilaţia de care are nevoie şi un strat izolator pentru a vă proteja de temperaturile ridicate.

 • Suprafaţă stabilă pentru a vă sprijini netbook-ul

  Suprafaţă stabilă pentru a vă sprijini netbook-ul

  Dacă folosiţi o revistă drept birou în poală, este o suprafaţă foarte alunecoasă şi nu este stabilă pentru netbook, în special când doriţi să abordaţi o poziţie confortabilă a corpului. De asemenea, vă puteţi deteriora netbook-ul dacă alunecă. Husa pentru netbook Philips are o suprafaţă superioară plată pentru netbook şi o suprafaţă inferioară moale pentru poală şi astfel vă puteţi menţine netbook-ul stabil şi în siguranţă în timp ce vizionaţi YouTube, ascultaţi muzică sau lucraţi la documente oriunde mergeţi.

 • Confortabilă de utilizat în poală

  Confortabilă de utilizat în poală

  Parte inferioară confortabilă şi moale pentru poală

 • Deschidere largă, uşor de introdus netbook-ul

  Deschidere largă, uşor de introdus netbook-ul

  Husa pentru netbook-ul Philips are deschidere în trei părţi, astfel încât puteţi să introduceţi netbook-ul uşor.

 • Fermoare cauciucate anti-zgâriere

  Fermoare cauciucate anti-zgâriere

  Netbook-ul sau notebook-ul dvs. poate fi zgâriat de capul fermoarului când îl introduceţi în husă sau geantă. Manşonul şi geanta Philips utilizează o cheiţă de fermoar cauciucată care reduce posibilitatea zgârierii netbook-ului şi a notebook-ului.

 • Protejează netbook-ul împotriva zgârieturilor

  Netbook-ul dvs. poate fi zgâriat de alte suprafeţe dure din geantă când îl introduceţi în husă sau în geantă. Husa pentru netbook şi geanta pentru netbook utilizează la interior un material similar velurului pentru a proteja notebook-ul şi a-l menţine în siguranţă şi fără zgârieturi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa