Husă pentru notebook

  Husă pentru notebook

  Ţine-mă confortabil

  Suficient de elegantă pentru a se potrivi oriunde, husa pentru netbook Philips protejează notebook-ul oricând vă aflaţi în călătorie. Cu mânere moi, căptuşite, aceasta asigură transportul notebook-ului într-un mod confortabil. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Husă pentru notebook

40 cm (15, 6"), lat, cu CarryComfort SLE1500RN/10 Caută produse similare

Ţine-mă confortabil

cu material din neopren care protejează împotriva zgârierii

 • Mâner moale, căptuşit pentru transport confortabil

  Mâner moale, căptuşit pentru transport confortabil

  Transportul notebook-ului dvs. poate fi adesea o experienţă incomodă, dar cu mânerele moi, căptuşite ale husei pentru netbook Philips, nu veţi mai simţi niciodată că mânerul vă taie mâna.

 • Compartiment extern cu fermoar pentru mai mult spaţiu de depozitare

  Compartiment extern cu fermoar pentru mai mult spaţiu de depozitare

  De la adaptoare de curent, la cabluri şi accesorii, trebuie să transportaţi adesea mai mult decât laptopul. Cu compartimentul extern cu fermoar al husei pentru notebook Philips puteţi transporta tot ce vă este necesar, oriunde mergeţi.

 • Fermoar cauciucat antizgâriere

  Fermoar cauciucat antizgâriere

  Laptop-ul dvs. poate fi zgâriat de capul fermoarului când îl introduceţi în husă. Husa pentru notebook Philips utilizează o cheiţă de fermoar cauciucată care reduce posibilitatea zgârierii notebook-ului.

 • Material din neopren compact

  Nu vă mai faceţi griji cu privire la posibilitate zgârierii notebook-ului dvs. în timpul transportului. Acum, cu materialul din neopren subţire al husei pentru netbook Philips, puteţi lua laptopul oriunde cu dvs. şi îl puteţi proteja împotriva zgârieturilor. Este chiar rezistentă la apă!

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa