Adaptor multimedia wireless

  Adaptor multimedia wireless

  Descoperiţi o nouă latură a sistemului audio/video

  SL 300i vă permite să descoperiţi noi valenţe ale televizorului şi sistemului audio, prin fişierele multimedia (muzică, imagini şi filme) descărcate fără fir de pe calculator sau direct de pe Internet.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Descoperiţi o nouă latură a sistemului audio/video

cu multimedia de pe PC & Internet

 • Savuraţi multimedia PC wireless în sufrageria dvs.

  Produsul stabileşte o legătură wireless între calculator şi staţia sau televizorul dvs. Utilizaţi telecomanda pentru a parcurge conţinutul multimedia de pe calculator, prin intermediul televizorului sau staţiei.

 • Acces la muzică, filme, fotografii şi jocuri online

  Cu o singură apăsare de buton puteţi avea acces la muzică, prezentări de filme, videoclipuri, colecţii de fotografii şi jocuri online prin televizorul şi sistemul dvs. AV. Nu mai este nevoie să descărcaţi mai întâi fişierele prin PC. Necesită o conexiune de bandă largă.

 • Upgrade prin Internet pentru actualizarea produsului dvs.

  Noile caracteristici, funcţii şi formate media sunt descărcate automat de pe Internet pe echipamentul dvs. printr-o conexiune de bandă largă.

 • Comunicare wireless RF pe baza standardului IEEE802.11

  Standardul WiFi înseamnă că nu trebuie instalate cabluri de conectare între echipamentele PC, periferice şi aparatura audio/video din diferite încăperi.

 • UPnP permite comunicarea între mai multe dispozitive

  UPnP (Universal Plug and Play) reprezintă un protocol de reţea care permite unor dispozitive diferite să comunice între ele. Dispozitivele care redau un anumit conţinut (imagini, fişiere audio sau video) pot fi recunoscute în reţea şi se pot conecta la baze de date care conţin aceste fişiere. Astfel, se pot schimba fişiere pentru a vă bucura de o experienţă fără seamă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa