Căşti
Căşti intraaur./ cu difuzor auricular
Căşti cu suport pentru urechi

Căşti cu suport pentru urechi

  Căşti cu suport pentru urechi

  Sunet de calitate

  Bucuraţi-vă de un sunet excelent într-o atmosferă deosebit de confortabilă. Aceste căşti se adaptează profilului urechii, fixându-se uşor, dar sigur. Căştile cu suport pentru ureche de înaltă calitate, concepute pentru iPod, cu control pe fir, permit operarea cu o singură mână.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet de calitate

Conceput pentru a vă controla iPod-ul

 • 3 pernuţe din cauciuc, interschimbabile, pentru o fixare optimă în ureche

  3 pernuţe din cauciuc, interschimbabile, pentru o fixare optimă în ureche

  Având la dispoziţie 3 pernuţe interschimbabile cu dimensiuni de la mici la mari, va exista cu siguranţă o pereche care să facă aceste căşti Philips să se fixeze perfect în urechea dvs.

 • Controlaţi-vă iPod-ul din vârful degetelor

  Cu butonul de control al volumului poziţionat pe fir, puteţi creşte sau reduce uşor volumul, trece la piesa anterioară/următoare, derula rapid înainte/înapoi, reda şi întrerupe redarea pe dispozitivul iPod. Permite operarea cu o singură mână şi garantează o experienţă unică pentru utilizator.

 • Design anti-şoc pentru un plus de siguranţă

  Graţie designului unic, indiferent de activităţile la care participaţi, aceste căşti vor rămâne fixate în urechi, în siguranţă şi confort. La tragerea cablului, acestea se fixează şi mai bine.

 • Cablu de1,2 m, ideal pentru utilizare în exterior

  Cablul care vă permite să purtaţi playerul aşa cum doriţi.

 • Difuzor eficient, foarte-mic, pentru fixare şi sunet perfect

  Astfel, vă bucuraţi în continuare de calitatea excelentă a sunetului din căşti, la volum redus şi beneficiaţi în acelaşi timp de o durată mai mare de funcţionare a bateriei.

 • Izolarea zgomotelor pasive pentru sunet de calitate la volum redus

  Prin fixarea perfectă în ureche sunt eliminate zgomotele de fond nedorite care afectează plăcerea de a asculta muzica preferată. Cu ajutorul acestor căşti, puteţi savura în continuare un sunet de calitate excelentă la volum redus şi în plus, beneficiaţi de o durată mai mare de utilizare a bateriei.

 • Turbo Bass vă oferă un bas splendid, profund şi dinamic

  Designul unic amplifică tonurile joase, direcţionându-le spre urechile dvs. Rezultatul este o experienţă de o fidelitate fantastică.

 • Suporturi flexibile pentru urechi, pentru o fixare confortabilă şi sigură

  Suporturile din cauciuc pentru ureche dispun de un sistem anti-alunecare pentru o fixare suplimentară, confortabilă şi sigură a căştilor, ore întregi. Ideale pentru o utilizare activă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa