Căşti cu bandă de susţinere

  Căşti cu bandă de susţinere

  Bas cu impact deosebit, înalte precise

  Modelul SHL3210 oferă performanţă pentru DJ cu gusturi rafinate. Driverele de 40 mm din neodim oferă un bas dinamic, în timp ce cupele interschimbabile pentru urechi se rotesc la 165°, pentru monitorizare uşoară. Echipate pentru o putere de 2000 mW, căştile nu distorsionează sunetul, nici măcar la un volum înalt. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Căşti cu bandă de susţinere

Cu stil de monitorizare DJ, Negru SHL3210BK/00 Caută produse similare

Bas cu impact deosebit, înalte precise

cu stil de monitorizare DJ

 • Elementele auriculare pivotează la 165° pentru monitorizare şi flexibilitate sporită

  Elementele auriculare pivotează la 165° pentru monitorizare şi flexibilitate sporită

  Concepute pentru DJ-ii profesionişti, elementele auriculare de pe aceste căşti se pot roti la 165° – pentru audiţie comodă cu o ureche în timpul mixării pieselor. Posibilitatea de rotire poate fi utilă şi la audiţiile obişnuite, când trebuie să fiţi pentru scurt timp atent la sunetele exterioare.

 • Design pliabil plat pentru depozitare uşoară în călătorii

  Design pliabil plat pentru depozitare uşoară în călătorii

  Create pentru a vă oferi cea mai bună experienţă în mişcare, căştile cu stil de monitorizare DJ pot fi pliate pentru portabilitate perfectă şi depozitare facilă. Designul ingenios şi componentele selectate atent, precum articulaţiile solide, permit manevrarea uşoară a pieselor căştilor. Modelul SHL3100 poate fi pliat plat, în timp ce modelele de vârf SHL3200 şi 3300 pot fi pliate în forme şi mai compacte.

 • Driverele de 40 mm din neodim pentru bas de mare impact

  Driverele de 40 mm din neodim pentru bas de mare impact

  Driverele din neodim oferă un răspuns excepţional în frecvenţă, care asigură tonuri înalte clare şi sunet de bas extins şi definit, fără efort. Separarea sonoră este, de asemenea, remarcabil de clară, permiţându-vă să auziţi fiecare notă exact la momentul potrivit – pentru o abordare profesională a mixajelor audio sau pentru o experienţă captivantă de audiţie în mişcare.

 • Bandă de susţinere lată, uşoară, cu spumă EVA pentru purtare comodă

  Bandă de susţinere lată, uşoară, cu spumă EVA pentru purtare comodă

  Din orice perspectivă aţi privi aceste căşti, cuvântul de ordine este confortul – de la designul ergonomic la construcţia uşoară şi folosirea de materiale superioare. Chiar şi la utilizări prelungite, confortul excepţional vă permite să vă bucuraţi la maximum de muzica dvs.

 • Sistemul închis blochează zgomotele din exterior

  Sistemul închis blochează zgomotele din exterior
 • Banda de susţinere şi carcasele reglabile se potrivesc formei oricărui cap

  Banda de susţinere şi carcasele reglabile se potrivesc formei oricărui cap
 • Cupe interschimbabile pentru a se adapta gusturilor dvs.

  Cupe interschimbabile pentru a se adapta gusturilor dvs.
 • Auziţi sunetele din jur şi ascultaţi în casca stil DJ

  Căşti reversibile, pentru ascultare cu o singură ureche

 • Cablu de 1,2 m pentru libertate de audiţie în mişcare

  Cablul cu lungimea de 1,2 m permite DJ-ilor în devenire să îşi aducă pupitrul în aer liber. Acum puteţi mixa piese şi organiza petreceri oriunde doriţi.

 • Testat la 8.000 de îndoiri pentru rezistenţă garantată

  Proiectate pentru rezistenţă şi performanţă, aceste căşti asigură o experienţă audio care nu vă va dezamăgi. Sistemele de cabluri sunt dezvoltate să reziste la forţe mari de tragere şi la îndoire repetată – solicitări care le depăşesc pe cele la care sunt supuse în utilizarea zilnică. Pentru a asigura aceasta, toate modelele de cabluri sunt suspuse unui test riguros de 8.000 de îndoiri.

 • Putere de ieşire ridicată, de 2000 mW: fără distorsiuni, chiar şi la volum ridicat

  Puterea de ieşire ridicată oferă o performanţă superioară – indiferent de volum, indiferent de sursă. Ascultaţi toată muzica dvs. de pe playere MP3, smartphone-uri, dispozitive audio personale şi pupitre de mixaj. Chiar şi la volum ridicat sau la o putere mare de intrare audio, sunetul furnizat este clar şi lipsit de distorsiuni.

 • Pernuţe moi cu diametrul de 85 cm pentru confort extins

  Savuraţi un sunet excelent oriunde vă aflaţi. Pernuţele moi cu diametrul de 85 cm creează o etanşare perfectă între urechi şi mediul exterior, furnizând izolare acustică excelentă şi amplificând notele de bas. Indiferent dacă mixaţi piese la o petrecere antrenantă sau vă bucuraţi pur şi simplu de melodiile preferate în drum spre serviciu, pernuţele cupelor vă permit să profitaţi la maximum de muzica dvs.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa