Căşti
Căşti intraaur./ cu difuzor auricular
Căşti pt. iPhone cu telecomandă şi mic.

Căşti pt. iPhone cu telecomandă şi mic.

  Made for iPod

  Căşti pt. iPhone cu telecomandă şi mic.

  Minunat de confortabil

  Cu manşoanele moi, din gel pentru difuzoare şi un design care se potriveşte confortabil în canalul auricular, aceste căşti vi se potrivesc perfect. Iar cu ajutorul telecomenzii integrate cu microfon, controlul este la vârful degetelor fără a accesa iPhone.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Minunat de confortabil

pentru iPhone

 • Telecomandă in-line cu microfon, volum şi control

  Doriţi să omiteţi o piesă? Să modificaţi volumul? Să acceptaţi sau să respingeţi un apel? Să înregistraţi o notă vocală? Telecomanda are un microfon sensibil, precum şi controale pentru volum, funcţii de apel şi de omitere. De asemenea, poate declanşa controlul vocal. Cu aceste căşti controlul este la vârful degetelor - nu trebuie să aveţi dispozitivul iPhone sau iPod aproape sau să deblocaţi ecranul.

 • Minunat de confortabil cu carcasă din gel

  Proiectate pentru confort minunat, aceste căşti se află într-un manşon din gel. Datorită acestui manşon moale care se mulează delicat pe forma urechii externe, acestea vor deveni căştile dvs. favorite.

 • Sunet precis

  Proiectate ergonomic pentru a reda sunetul precis direct în ureche. O izolaţie perfectă elimină zgomotul pentru savurarea pură a muzicii şi apelurilor.

 • Izolaţia fonică de excepţie asigură un sunet impecabil la volum scăzut

  Nu mai trebuie să creşteţi volumul când vă aflaţi în locuri zgomotoase. Tehnologia Angled Acoustic Pipe şi pernuţele izolante speciale elimină zgomotul de fond, oferind aceeaşi calitate impecabilă a sunetului chiar şi la volum mic. În plus, durata de viaţă a bateriilor este mărită.

 • Tocul protejează căştile atunci când nu sunt folosite

  Tocul reprezintă modul optim de protejare a căştilor şi de prevenire a încurcării cablurilor atunci când nu sunt folosite.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa