1
Căşti

Căşti intraauriculare

  Căşti intraauriculare

  Ambianţă sonoră

  Pentru o ambianţă sonoră amplă cu acustică profundă şi puternică, căştile Philips SHE 9800 reprezintă soluţia perfectă. Difuzoarele de 13,5 mm reglate precis şi designul Angled Acoustic asigură o reproducere superbă a sunetului cu o claritate uimitoare.

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ambianţă sonoră

Pentru o ambianţă sonoră amplă cu acustică profundă şi puternică, căştile Philips SHE 9800 reprezintă soluţia perfectă. Difuzoarele de 13,5 mm reglate precis şi designul Angled Acoustic asigură o reproducere superbă a sunetului cu o claritate uimitoare.

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Ambianţă sonoră

Casca pentru ambianţa sonoră puternică este dincolo de bas

 • Pernuţe de silicon foarte mari vi se potrivesc confortabil în urechi

  Pernuţe de silicon foarte mari vi se potrivesc confortabil în urechi

  Cele 3 dimensiuni de pernuţe de silicon foarte moi ale acestor căşti Philips vi se potrivesc confortabil în urechi, fără a trebui să le presaţi pentru a bloca zgomotul nedorit.

 • Design Flexi-Grip rezistent şi flexibil

  Design Flexi-Grip rezistent şi flexibil

  Materialul moale flexi-grip în care este învelit corpul căştilor le sporeşte performanţa şi le extinde rezistenţa. Acesta protejează conexiunea cablurilor împotriva deteriorărilor, care ar putea surveni în caz contrar din cauza îndoirii repetate a corpului căştilor la contactul frecvent cu degetele utilizatorului, atunci când căştile sunt introduse şi scoase.

 • Amplificatorul ambianţei sonore proiectat pentru o experienţă sonoră amplă

  Designul amplificatorului ambianţei sonore modifică structura căştilor convenţionale pentru a completa microdifuzoarele puternice în vederea producerii unui efect mai amplu al ambianţei sonore.

 • Microdifuzoarele puternice acoperă o plajă largă de frecvenţe

  Microdifuzoarele special concepute produc un sunet dinamic, cu bass profund, care pune în valoare adevăratul potenţial al Ipod-ului dumneavoastră nano.

 • Reglarea acustică Philips iLab asigură un sunet profund şi puternic

  Reglată în detaliu prin expertiza de ultimă generaţie iLab Philips, ambianţa sonoră pe bandă largă a acestor căşti oferă o experienţă audio de neuitat. Tehnologia fundamentală iLab asigură un rezultat superior la frecvenţe mai joase, pentru a crea un sunet mai echilibrat şi mai exact decât cel oferit de căştile tradiţionale.

 • Designul Angled Acoustics oferă izolare fonică excepţională

  Derivat din înţelegerea aprofundată a anatomiei canalului auricular, designul Angled Acoustic reglează unghiul tubului difuzorului şi al elementului intraauricular la forma individuală a canalului auricular. În afară de direcţionarea sunetului direct în ureche, acesta creează de asemenea o barieră perfectă împotriva zgomotului ambiental, care vă permite să ascultaţi muzica la un volum redus.

 • Designul ergonomic Angled Acoustic asigură adaptarea naturală

  Derivat din înţelegerea aprofundată a anatomiei canalului auricular, designul Angled Acoustic reglează unghiul tubului difuzorului şi al elementului intraauricular la forma individuală a canalului auricular. Se potriveşte în mod natural pe urechile dvs.

 • Husa rezistentă pentru transport include o soluţie de gestionare a cablurilor.

  Fabricată dintr-un material rezistent, husa elegantă pentru transport include un suport pentru cablu, care oferă o soluţie facilă pentru înfăşurarea uniformă a cablului şi depozitarea căştilor. De asemenea, oferă protecţie suplimentară pentru căşti atunci când nu sunt utilizate.

 • Cablurile simetrice sunt disponibile la lungimi egale, pentru a evita încurcarea

  Aceste căşti dispun de cabluri simetrice pentru a preveni încurcarea acestora şi, aşadar, pentru a asigura ascultarea facilă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa