Căşti intraauriculare

  Căşti intraauriculare

  Confort total

  Fiind concepute special în scopul confortului, aceste căşti au un corp din gel care se mulează uşor pe forma interiorului urechii. Designul ergonomic oferă un sunet direcţionat cu precizie şi o etanşare perfectă, astfel încât să vă lăsaţi captivaţi de un sunet pur.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Confort total

Confort sporit: conceput pentru a vă controla iPod-ul

 • 3 pernuţe din cauciuc, interschimbabile, pentru o fixare optimă în ureche

  3 pernuţe din cauciuc, interschimbabile, pentru o fixare optimă în ureche

  Având la dispoziţie 3 pernuţe interschimbabile cu dimensiuni de la mici la mari, va exista cu siguranţă o pereche care să facă aceste căşti Philips să se fixeze perfect în urechea dvs.

 • Controlaţi-vă iPod-ul din vârful degetelor

  Cu butonul de control al volumului poziţionat pe fir, puteţi creşte sau reduce uşor volumul, trece la piesa anterioară/următoare, derula rapid înainte/înapoi, reda şi întrerupe redarea pe dispozitivul iPod. Permite operarea cu o singură mână şi garantează o experienţă unică pentru utilizator.

 • Căşti cu corp din gel pentru confort maxim

  Fiind concepute special în scopul confortului, utilizând materiale din gel moale pentru căşti care se mulează uşor pe forma interiorului urechii.

 • Designul ergonomic asigură un confort ridicat şi o fixare fermă.

  Tehnologia Angled Acoustic Pipe a fost concepută pe baza anatomiei urechii umane. Aceste căşti sunt atât de confortabile, încât veţi uita pur şi simplu de ele.

 • Ornamente de cauciuc extrem de moi pentru confort sporit

  Graţie cauciucului extrem de moale, ornamentele devin fine la atingere şi se adaptează imediat urechii dumneavoastră. Căştile intraauriculare sunt acum mai confortabile ca niciodată.

 • Tehnologia Angled Acoustic Pipe creează şi direcţionează un sunet de calitate

  Tehnologia Angled Acoustic Pipe se bazează pe curbele canalului auricular. Astfel, undele sonore emise de difuzor sunt emise direct către timpan.

 • Izolaţia fonică de excepţie asigură un sunet impecabil la volum scăzut

  Nu mai trebuie să creşteţi volumul când vă aflaţi în locuri zgomotoase. Tehnologia Angled Acoustic Pipe şi pernuţele izolante speciale elimină zgomotul de fond, oferind aceeaşi calitate impecabilă a sunetului chiar şi la volum mic. În plus, durata de viaţă a bateriilor este mărită.

 • Difuzoarele de calitate oferă un sunet puternic, cu bas profund

  Difuzoarele cu membrană din mylar asigură o audiţie de calitate. Sunetul de înaltă fidelitate este precis, puternic şi fără distorsiuni perceptibile.

 • Tocul protejează căştile atunci când nu sunt folosite

  Tocul reprezintă modul optim de protejare a căştilor şi de prevenire a încurcării cablurilor atunci când nu sunt folosite.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa