Căştile intraauriculare CitiScape

  Căştile intraauriculare CitiScape

  Bucuraţi-vă de sunete clare, naturale

  Excentrică şi elegantă în acelaşi timp, casca CitiScape St Germain a fost inspirată de farmecul boem al Parisului. Capacele auriculare moi pentru izolarea zgomotului păstrează sunetul clar, natural, pentru confort şi divertisment total, în timp ce cablurile magnetice anti-încurcare uşurează utilizarea. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Căştile intraauriculare CitiScape

St. Germain, Maro SHE5105BK/10 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de sunete clare, naturale

plus cabluri magnetice inteligente, anti-încurcare

 • Alegeţi dintre 3 perechi de capace auriculare pentru o potrivire perfectă

  Alegeţi dintre 3 perechi de capace auriculare pentru o potrivire perfectă

  Căştile intraauriculare CitiScape sunt furnizate împreună cu 3 perechi de capace auriculare pentru a vă putea răsfăţa urechile cu o pereche de căşti care vi se potrivesc perfect. Capacele auriculare sunt disponibile în 3 mărimi, de la mici la mari, şi toate sunt elegante dar şi extraordinar de comode.

 • Driverele de 10 mm cu reglare precisă oferă un sunet clar şi bogat în detalii

  Driverele de 10 mm cu reglare precisă oferă un sunet clar şi bogat în detalii

  Conectaţi-vă la o lume a sunetului extrem de clar şi natural cu driverele de 10 mm cu reglare precisă. Căştile intraauriculare CitiScape sunt atent proiectate pentru a oferi un sunet natural dar clar şi bogat în detalii, indiferent de muzica ascultată.

 • Căştile magnetice asigură o depozitare simplă şi uşoară

  Căştile magnetice asigură o depozitare simplă şi uşoară

  Căştile intraauriculare CitiScape sunt prevăzute cu căşti magnetice care asigură în mod inteligent o depozitare simplă şi uşoară. Magneţii sunt integraţi în partea din spate a fiecărei căşti astfel încât acestea să rămână lipite una de cealaltă, fără a se încurca şi fără complicaţii sau dezordine. Nu trebuie decât să le lipiţi părţile din spate, să le înfăşuraţi cu ajutorul cablului plat anti-încurcare şi să le puneţi în geantă şi veţi şti că le veţi putea scoate uşor oricând.

 • Cablul glisant inteligent pentru o partajare de muzică uşoară şi distractivă

  Cablul glisant inteligent pentru o partajare de muzică uşoară şi distractivă

  Este uşor să partajaţi muzică cu un prieten datorită cablului glisant şi inteligent al căştilor dvs. CitiScape. Clema sa integrată glisează lin pe cablul căştilor, împărţind inteligent căştile pentru ca dvs. şi un prieten să puteţi asculta comod aceeaşi muzică … şi să vă distraţi.

 • Treceţi de la ascultarea muzicii la apeluri telefonice datorită microfonului integrat

  Treceţi de la ascultarea muzicii la apeluri telefonice datorită microfonului integrat

  Căştile CitiScape sunt prevăzute cu un microfon integrat pentru a putea trece uşor de la ascultarea muzicii la preluarea apelurilor. Este extrem de simplu să rămâneţi în legătură cu muzica şi cu persoanele care înseamnă cel mai mult pentru dvs.

 • Cablu plat anti-încurcare de 1,2 m vă protejează de noduri şi încurcături

  Cablu plat anti-încurcare de 1,2 m vă protejează de noduri şi încurcături

  Luaţi-vă adio de la cablurile încurcate şi enervante care atârnă din geantă. Cablul plat de 1,2 m al căştilor CitiScape nu se încurcă şi nu se înnoadă niciodată. Acum vă puteţi concentra asupra ceea ce contează cel mai mult, precum savurarea muzicii în condiţii de confort, oriunde aţi merge.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa