Produse PC, tablete şi telefoane

Periferice pentru jocuri pe PC

  Periferice pentru jocuri pe PC

  Vedeţi, auziţi şi simţiţi jocul

  Descoperiţi un nou mod de a savura jocurile pe PC la calitate maximă. Perifericele Philips amBX pentru jocurile pe PC vor duce jocul dincolo de ecran. Lumina, sunetul şi vibraţiile sincronizate vă vor transporta efectiv în lumea jocului. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

amBX Periferice pentru jocuri pe PC

Kit premium SGC5103BD/12 Caută produse similare

Vedeţi, auziţi şi simţiţi jocul

cu periferice Philips amBX pentru jocuri pe PC

 • Multiplele leduri RGB oferă 16 milioane de culori

  Folosind 16 milioane de culori, sistemul de iluminare sincronizat intensifică experienţa de joc, inundând spaţiul de vizionare al jucătorului cu lumină coordonată. Astfel, ecranul încetează să mai fie o barieră între jucător şi acţiune.

 • Sunet multidirecţional cu putere muzicală de 160 W

  Sunet multidirecţional pentru mai mult realism furnizat prin puternicul sistem audio 2.1 cu un bas adânc şi bogat şi înalte clare.

 • Turaţie variabilă până la 5000 RPM şi baghetă cu vibraţii

  Fiecare impact, lovitură sau împuşcătură este simţită prin intermediulş baghetei cu vibraţii. Viteza şi mişcarea sunt simulate realist de două ventilatoare de birou. Combinat cu lumina şi sunetul, acesta creează o experienţă de joc incredibil de intensă.

 • Efecte de lumină cu jocurile existente

  Lumina amBX funcţionează cu majoritatea jocurilor PC.

 • Spectacol de lumini cu muzică digitală

  amBX înseamnă mai mult decât jocuri. Dacă a venit timpul să petreceţi sau să vă desfăşuraţi, sistemul răspunde la muzică şi inundă încăperea cu un spectacol de lumină uimitor. Dacă doresc, clienţi pot modifica starea de spirit a încăperii folosind o singură culoare sau o serie de efecte de lumină. Sau, îşi setează propriile secvenţe de lumină controlând viteza, culoarea şi intensitatea în software-ul interactiv uşor de utilizat.

 • Iluminare în armonie cu dispoziţia dumneavoastră.

  Îndrăzniţi şi creaţi propriile compoziţii de lumină cu o paletă de peste 16 milioane de culori. Creaţi forme de lumină unice, potrivite pentru starea dumneavoastră de spirit sau clipele de divertisment. Combinaţi varianta dumneavoastră de iluminare cu muzică şi veţi avea propriul dumneavoastră spectacol de lumină în intimitatea propriei locuinţe.

 • Sistem de sunet 2.1

  Sistem de sunet 2.1 cu nivel de amplificare a basului.

 • Interfaţă USB plug-and-play

  O aplicaţie uşor de utilizat pentru gestionarea configuraţie vă asigură o configurare fără bătăi de cap. Indicaţi pur simplu unde aţi pus obiectul în cameră, iar aplicaţia de configurare va seta nivelul perfect pentru fiecare produs.

 • Presetări şi cotroale avansate

  Lumina, sunetul, ventilatoarele amBX şi bagheta cu vibraţii sunt toate controlate de meniul pop-up uşor de utilizat. Acesta oferă chiar şi o serie de opţiuni presetate. Cei care îşi doresc şi mai multă aventură pot personaliza setările pentru a crea un sistem demn de ţinut minte. Reglaţi fin şi echilibraţi sunetul şi lumina în funcţie de nevoile dumneavoastră specifice pentru a crea o experienţă optimă pentru orice încăpere.

 • Include jocuri

  Jocuri compatibile amBX gata pentru rulat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa