Jocuri PC
Jocuri PC
Kit premium de periferice pentru jocuri pe PC

Periferice pentru jocuri pe PC

  Periferice pentru jocuri pe PC

  Vedeţi jocul

  Descoperiţi un nou mod de a savura jocurile pe PC la calitate maximă cu perifericele Philips amBX pentru jocurile pe PC care vor duce jocul dincolo de ecran. Efectele de lumină sincronizate vă vor transporta efectiv în lumea jocului. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

amBX Periferice pentru jocuri pe PC

Kit de iniţiere SGC5101BD/12 Caută produse similare

Vedeţi jocul

cu periferice Philips amBX pentru jocuri pe PC

 • Multiplele leduri RGB oferă 16 milioane de culori

  Folosind 16 milioane de culori, sistemul de iluminare sincronizat intensifică experienţa de joc, inundând spaţiul de vizionare al jucătorului cu lumină coordonată. Astfel, ecranul încetează să mai fie o barieră între jucător şi acţiune.

 • Spectacol de lumini cu muzică digitală

  amBX înseamnă mai mult decât jocuri. Dacă a venit timpul să petreceţi sau să vă desfăşuraţi, sistemul răspunde la muzică şi inundă încăperea cu un spectacol de lumină uimitor. Dacă doresc, clienţi pot modifica starea de spirit a încăperii folosind o singură culoare sau o serie de efecte de lumină. Sau, îşi setează propriile secvenţe de lumină controlând viteza, culoarea şi intensitatea în software-ul interactiv uşor de utilizat.

 • Iluminare în armonie cu dispoziţia dumneavoastră.

  Îndrăzniţi şi creaţi propriile compoziţii de lumină cu o paletă de peste 16 milioane de culori. Creaţi forme de lumină unice, potrivite pentru starea dumneavoastră de spirit sau clipele de divertisment. Combinaţi varianta dumneavoastră de iluminare cu muzică şi veţi avea propriul dumneavoastră spectacol de lumină în intimitatea propriei locuinţe.

 • Interfaţă USB plug-and-play

  O aplicaţie uşor de utilizat pentru gestionarea configuraţie vă asigură o configurare fără bătăi de cap. Indicaţi pur simplu unde aţi pus obiectul în cameră, iar aplicaţia de configurare va seta nivelul perfect pentru fiecare produs.

 • Presetări şi cotroale avansate

  Lumina, sunetul, ventilatoarele amBX şi bagheta cu vibraţii sunt toate controlate de meniul pop-up uşor de utilizat. Acesta oferă chiar şi o serie de opţiuni presetate. Cei care îşi doresc şi mai multă aventură pot personaliza setările pentru a crea un sistem demn de ţinut minte. Reglaţi fin şi echilibraţi sunetul şi lumina în funcţie de nevoile dumneavoastră specifice pentru a crea o experienţă optimă pentru orice încăpere.

 • Include jocuri

  Jocuri compatibile amBX gata pentru rulat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa