Antenă TV

  Antenă TV

  Recepţionaţi TV digital şi analog

  Această antenă cu amplificare cu zgomot redus şi control de amplificare variabil a fost concepută pentru a asigura cea mai bună recepţie pentru transmisiile analogice şi digitale. Alimentată cu 230-240V CC sau 12V CC, este ideală pentru utilizarea acasă, în ambarcaţiune, pentru ieşiri în aer liber cu rulota sau autovehicule construite pentru campări. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Recepţionaţi TV digital şi analog

 • Amplificare la 38 dB

  Amplificarea la 38 dB creşte semnalele slabe, lărgind intervalul de recepţie şi oferindu-vă posibilitatea de a recepta mai multe semnale pe o distanţă mai mare.

 • Dispozitiv de comandă reglabil

  Utilizaţi acest control manual pentru a obţine o reglare precisă pentru cea mai bună calitate a imaginii şi cea mai bună performanţă a sistemului.

 • Portabilă, de interior, pentru acasă, ambarcaţiune, pentru ieşiri în aer liber cu rulota şi autovehicule construite pentru campări

  Puterea dublă vă permite să utilizaţi antena într-un mod comod într-o mulţime de locuri.

 • Alimentare CA (230/240V) sau 12V CC

  Alimentarea CA vă permite să utilizaţi antena în orice loc din casă. Datorită mufei 12V CC, această antenă este ideală pentru a fi luată cu dvs. în timpul călătoriilor, pentru utilizarea în ambarcaţiune, pentru ieşiri în aer liber cu rulota sau autovehicule construite pentru campări.

 • Înclinare & pivotare pentru recepţie UHF

  Datorită caracteristicii de înclinare şi pivotare, UHF poate fi îndreptată în direcţia transmisiei digitale pentru o recepţie mai bună a semnalului.

 • Bază cu greutate pentru o stabilitate fizică excelentă

  Baza cu greutate stabilizează poziţia antenei, astfel încât să beneficiaţi de mai multe poziţii.

 • Optimizat pentru HDTV

  Transferul de date la viteză mare cu o pierdere minimă a semnalului vă garantează că veţi profita de toate avantajele HDTV.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa