Antenă TV

  Antenă TV

  Recepţionaţi semnale TV digital

  Această antenă de 20 dB cu amplificare este proiectată pentru a funcţiona cu echipamentul dvs. tip set-top box. Datorită designului cu panou plat, antena poate capta semnalul necesar pentru vizionarea posturilor TV digitale. Uşor de montat şi alimentat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Antenă TV

UHF, Interior, 20 dB cu amplificare SDV3220/10 Caută produse similare

Recepţionaţi semnale TV digital

cu această antenă de 20 dB cu amplificare

 • Amplificare reglabilă la 20 dB

  Amplificarea la 20 dB creşte semnalele slabe, lărgind intervalul de recepţie şi oferindu-vă posibilitatea de a recepta mai multe semnale pe o distanţă mai mare.

 • Sistem de panouri plate UHF pentru recepţie îmbunătăţită

  Sistemul de panouri plate UHF extrem de eficient oferă o recepţie îmbunătăţită faţă de antenele convenţionale cu buclă. Datorită designului plat, antena concentrează semnalul pentru o recepţie mai bună.

 • Amplificarea pentru zgomot redus întreţine calitatea semnalului

  Împreună cu cea reglabilă, amplificarea pentru zgomot redus asigură un interval mare de recepţie şi sporeşte calitatea semnalului.

 • Dispozitiv de comandă cu iluminare pentru reglarea amplificării

  Dispozitivul de comandă vă permite să reglaţi amplificarea antenei. Iluminarea indică dacă dispozitivul este pornit şi face discul de reglare uşor de găsit.

 • Opţiuni de montare variate pentru poziţionare optimă

  Opţiunile de montare variate vă permit să poziţionaţi antena în locul în care recepţionează cel mai bine semnalele transmise. Deoarece semnalele pot fi polarizate vertical sau orizontal, este important să puteţi face reglarea pentru ambele situaţii. Include suport şi cablu de 2 metri pentru a fi aşezat pe masă, pe raft sau montat pe perete.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa