Power2Go

  Power2Go

  Set de alimentare portabil

  Cu acest set de alimentare compact puteţi evita descărcarea în trenuri, aeroporturi, gări sau oriunde nu este disponibilă o priză de perete. Evitaţi descărcarea - alimentaţi oricând, oriunde! Munciţi, vorbiţi sau redaţi cât timp doriţi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Set de alimentare portabil

Încărcaţi-vă dispozitivul portabil oriunde

 • Cablu retractabil pentru depozitare îngrijită

  Cablu retractabil pentru depozitare îngrijită

  Când nu utilizaţi soluţia de alimentare, cablul poate fi retras automat, pentru a preveni încurcăturile neplăcute.

 • Vă oferă până la 60 ore de autonomie portabilă

  Această soluţie de alimentare vă oferă o modalitate uşoară de a evita descărcarea oricărui dispozitiv portabil în mişcare. La o încărcare completă, această soluţie de alimentare poate oferi până la 60 ore de autonomie fără necesitatea unei prize de alimentare.

 • Vârfurile de conectori sunt incluse pentru majoritatea mărcilor

  Datorită vârfurilor de conectori interschimbabile care sunt incluse, acest dispozitiv este complet compatibil cu majoritatea dispozitivelor portabile dintr-o gamă foarte variată de mărci. Selectaţi un vârf de conector potrivit pentru dispozitivul portabil.

 • O gamă de vârfuri de conectori pentru laptop incluse

  Datorită vârfurilor de conectori interschimbabile care sunt incluse, acest dispozitiv este compatibil cu majoritatea dispozitivelor portabile dintr-o gamă foarte variată de mărci. Selectaţi un vârf de conector potrivit pentru laptop-ul dvs.

 • Indicator cu LED pentru nivelul de încărcare

  Prin intermediul LED-urilor iluminate, sunteţi informaţi despre nivelul de încărcare a dispozitivului dvs. Când toate LED-urile sunt iluminate, ştiţi că dispozitivul este încărcat complet şi îl puteţi deconecta de la priza de alimentare, pentru a evita consumul inutil de energie.

 • LED-urile arată capacitatea rămasă a bateriei

  La apăsarea butonului de test, indicatorul cu LED pentru capacitatea bateriei vă arată câtă energie a rămas şi când trebuie să reîncărcaţi.

 • Geantă comodă de călătorie inclusă, pentru depozitare şi transport

  Geanta de călătorie furnizată cu acest dispozitiv este comodă şi utilă, oferind protecţie sporită.

 • Suport pentru vârfuri interschimbabile ale conectorilor

  Pentru a preveni pierderea sau deteriorarea, puteţi depozita în siguranţă în suport toate vârfurile interschimbabile ale conectorilor de care aveţi nevoie pentru echipamentul portabil.

 • Powerpack se încarcă prin intermediul prizei USB

  Încărcarea prin intermediul prizei USB de la un PC, laptop sau adaptor USB este comodă, deoarece nu trebuie să vă bazaţi pe o priză c.a. potrivită. Pur şi simplu încărcaţi soluţia de alimentare şi aveţi permanent la îndemână o alimentare convenabilă de rezervă pentru toate echipamentele dvs. portabile.

 • Protecţie încorporată împotriva supraîncărcării

  Odată încărcarea terminată, un circuit de protecţie asigură faptul că bateriile dispozitivului portabil nu mai sunt alimentate.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa