MultiLife

Încărcător baterii

  MultiLife

  Încărcător baterii

  Încarcă complet până la patru baterii AA în maxim 20 de minute

  Încărcaţi bateriile AA şi AAA pentru camera digitală în maxim 20 de minute. Acest echipament încarcă simultan până la patru baterii AA sau AAA. Sistemul inteligent de întrerupere opreşte procesul când bateria este complet încărcată. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Încarcă complet până la patru baterii AA în maxim 20 de minute

 • Conector auto de 12 V pentru încărcare în maşină

  Încărcătorul este dotat cu un adaptor special pentru bricheta maşinii dvs. Aceasta înseamnă că puteţi încărca baterii nu numai acasă, ci şi în maşină.

 • Încărcaţi baterii AA, AAA cu un singur încărcător

  Încărcătorul este conceput pentru baterii AA şi AAA.

 • Verificaţi dacă bateriile sunt complet încărcate

  Indicatorul LCD pentru nivelul de încărcare vă permite să verificaţi dacă bateriile sunt complet încărcate. Acesta vă permite să vă planificaţi timpul cu precizie.

 • Adaptorul CA/CC este pregătit pentru utilizare în întreaga lume

  Un adaptor CA/CC pentru tensiuni între 100 şi 240 V. Încărcătorul poate fi utilizat în întreaga lume dacă i se adaugă un convertor pentru ţara dorită.

 • Protejaţi-vă bateriile împotriva supraîncărcării

  Senzorul special detectează când bateriile sunt complet încărcate şi trece în modul de încărcare continuă pentru a le menţine complet încărcate şi pregătite pentru utilizare. Protecţia împotriva supraîncărcării prelungeşte viaţa bateriilor prevenind defecţiunile provocate de supraîncărcare.

 • Menţineţi bateriile pregătite pentru utilizare

  În timp, bateriile reîncărcabile se descarcă de la sine. Sistemul de încărcare continuă porneşte automat şi menţine bateriile încărcate şi pregătite pentru utilizare dacă acestea sunt păstrate în încărcătorul conectat la reţeaua de alimentare.

 • Sunt incluse baterii AA reîncărcabile, de 2450 mAh

  Energia uimitoare de 2450 mAh permite funcţionarea şi mai îndelungată a camerelor digitale şi a altor echipamente cu consum foarte mare de energie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa