VisaPure

Perie de curăţare pentru piele sensibilă

  VisaPure

  Perie de curăţare pentru piele sensibilă

  Cap de periere pentru tenul sensibil

  Capul de periere pentru tenul sensibil oferă curăţare extrem de delicată datorită perilor mai subţiri proiectaţi special, cu o tehnologie unică ce asigură alunecare lină, fără iritaţii. Peria dispune de 32.000 de peri extrem de moi pentru curăţare mai delicată. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 55,18 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

VisaPure Perie de curăţare pentru piele sensibilă

Pentru piele normală spre sensibilă, Pentru utilizare zilnică, Înlocuieşte capul o dată la 3 luni, Uşor de înlocuit SC5991/10 Caută produse similare

Produse compatibile

Cap de periere pentru tenul sensibil

Pentru ten curat şi catifelat

 • Măreşte absorbţia produselor tale preferate de îngrijire a tenului

  Măreşte absorbţia produselor tale preferate de îngrijire a tenului

  Curăţarea cu VisaPure te ajută să îndepărtezi până şi cele mai neînsemnate urme de machiaj, dar şi celulele de piele moarte şi lipsite de strălucire. Datorită efectului de curăţare profundă, produsele tale preferate pentru îngrijirea pielii, cum ar fi cremele, serurile şi esenţele, sunt absorbite mai bine de piele.

 • Perie pentru tenul sensibil pentru tipurile de piele normală până la sensibilă

  La fel de delicată cu pielea sensibilă ca şi curăţarea manuală. Perii mătăsoşi cu design unic nu vor agresa şi nu vor usca pielea. Perii special concepuţi sunt chiar mai subţiri şi mai moi decât cei ai capului de periere normal pentru a oferi o experienţă de curăţare mai blândă şi mai delicată, specifică tenului sensibil.

 • Compoziţie unică a perilor pentru curăţarea tenului

  Toate periile VisaPure dispun de o tehnologie unică 5-în-1 a perilor. Toţi perii sunt lustruiţi de două ori, iar capete extrem de moi asigură o alunecare lină. Perii VisaPure sunt extralungi pentru un confort absolut al pielii. Pentru a asigura eficienţa, perii VisaPure sunt de până la 3 ori mai mici decât porii, iar peria deasă curăţă mai mulţi pori într-un singur tratament, conferind o senzaţie plăcută, catifelată în timpul curăţării. Materialul perilor este selectat special pentru a fi rezistent la apă.

 • Cap de periere ataşabil printr-un clic; uşor de instalat şi de scos

  Ataşează şi scoate capul de periere printr-un simplu clic. Uşor de instalat, capetele noastre de periere sunt compatibile cu toate modelele VisaPure.

 • Înlocuieşte capul o dată la 3 luni

  Pentru rezultate optime, înlocuieşte peria la fiecare 3 luni. Peria poate fi înlocuită uşor prin simpla scoatere din dispozitiv.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa