Boxă fără fir

  Boxă fără fir

  Sunet puternic, dinamic

  Sunet puternic acceptat de streaming de muzică wireless prin Bluetooth. Boxele Bass Reflex furnizează un bas mai puternic, mai profund. Şi alimentarea c.a. versatilă cu opţiuni de baterie AA asigură o redare simplă oriunde. O boxă ideală pentru stilul dvs. de viaţă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet puternic, dinamic

Streaming de muzică wireless

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, stabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe orice smartphone, tabletă sau laptop, inclusiv de pe iPod sau iPhone cu un difuzor activat Bluetooth.

 • Funcţionează cu orice dispozitiv cu Bluetooth activat

  Funcţionează cu orice dispozitiv cu Bluetooth activat

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, rezistentă şi eficientă din punct de vedere energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe orice smartphone, tabletă sau chiar laptop, inclusiv iPod sau iPhone cu ajutorul unei boxe cu Bluetooth activat, cu uşurinţă.

 • Boxele Bass Reflex oferă un bas puternic, profund

  Boxele Bass Reflex oferă un bas puternic, profund

  O cameră din spatele difuzorului, care conduce aerul către fantele acustice integrate în boxă, conferă notelor de bas un sunet mai puternic şi mai realist.

 • Ideal pentru orice smartphone, calculator sau dispozitiv portabil

  Ideal pentru orice smartphone, calculator sau dispozitiv portabil
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa