1

Pronto

Panou de control Home Theater

  -{discount-percentage}%

  Pronto

  Panou de control Home Theater

  Control facil, cu o singură mână

  Soluţia optimă din punct de vedere al costului pentru controlul tuturor echipamentelor audio-video, perfect adaptabilă necesităţilor oricui.

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Control facil, cu o singură mână

Soluţia optimă din punct de vedere al costului pentru controlul tuturor echipamentelor audio-video, perfect adaptabilă necesităţilor oricui.

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Control facil, cu o singură mână

Controlaţi mai multe echipamente cu o singură atingere

Controlaţi mai multe echipamente cu o singură atingere

Funcţionalitatea One-Touch vă permite să executaţi mai multe comenzi printr-o simplă apăsare de buton, prin intermediul unei macrocomenzi. Aceasta include într-un singur buton un şir de comenzi pre-programate. Astfel, printr-o simplă apăsare de buton, executaţi o serie de funcţii.

Bază de date cu coduri IR pentru majoritatea dispozitivelor şi mărcilor

Baza de date universală cu coduri IR constă într-o bibliotecă de coduri integrată într-o telecomandă specială. Această bibliotecă permite controlul prin telecomandă fără a mai fi necesară "învăţarea" semnalului. Puteţi selecta din baza de date seturile de coduri IR corecte pentru toate echipamentele audio/video aflate astăzi pe piaţă – indiferent de model sau marcă.

Învăţare confortabilă cod IR de la altă telecomandă

Funcţia de învăţare se referă la procesul prin care o telecomandă captează şi memorează semnalele IR de la alte telecomenzi, pentru a le utiliza ulterior. În cazul în care codurile dispozitivului nu sunt incluse în baza de date încorporată, acestea pot fi aflate întotdeauna de la telecomanda originală printr-o simplă îndreptare spre aceasta.

Butoane fizice programabile pentru acces la funcţiile cele mai utilizate

Butoanele fizice programabile oferă utilizatorului acces direct la funcţiile de pe telecomandă utilizate cel mai frecvent, cum ar fi reglarea volumului, schimbarea canalelor şi butoanele de navigare ale cursorului.

Ecran LCD alb-negru pentru butoane realiste, vizibile

Creaţi propria machetă în nuanţe de gri. Selectare facilă a butoanelor şi comenzilor, utilizând ecranul tactil.

Editare pentru personalizarea interfeţei pentru telecomandă

Reglajele finale ale macrocomenzilor, întârzierilor, cronometrelor şi echipamentelor se pot realiza de la telecomandă, pentru a asigura o funcţionare corespunzătoare. Accesaţi meniul pentru setări şi selectaţi acţiunea corespunzătoare: etichetare, adăugare, ştergere, mutare.

Software PC pentru crearea propriei interfeţe

Pachetul include software PC pentru personalizarea interfeţei pentru utilizatori a telecomenzii, adică pentru crearea propriilor ecrane şi definirea unui aspect personalizat. După instalarea software-ului şi crearea interfeţei pentru utilizatori, descărcaţi-o pe telecomandă prin intermediul RS232, USB sau wireless.

Ecranul LCD cu fundal iluminat poate fi utilizat cu uşurinţă pe întuneric

Iluminarea din spate este o caracteristică a ecranului LCD sau a tastaturii, pentru utilizare pe întuneric. Cele mai obişnuite tipuri de iluminare se bazează pe LED-uri şi electroluminiscenţă (EL). Telecomenzile cu iluminare cu LED-uri sunt, de obicei, strălucitoare, în nuanţe de galben şi verde neuniforme, în timp ce panourile EL iluminează uniform în nuanţe de albastru, alb sau verde.

Butonul Digital Contrast Control optimizează claritatea

Contrastul determină claritatea imaginilor afişate pe un ecran LCD. Controlul digital al contrastului este un reglaj specific ce permite personalizarea caracteristicilor vizibile ale ecranului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa