Telecomandă universală

  Telecomandă universală

  Sistemele Home Cinema nu au fost nicicând mai accesibile

  Cea mai complexă telecomandă Home Entertainment

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sistemele Home Cinema nu au fost nicicând mai accesibile

 • Controlaţi 6 dispozitive Home Cinema cu o singură telecomandă

  Operarea echipamentelor Home Cinema este mai uşoară ca oricând cu această telecomandă pentru TV, VCR, DVD, receiver de satelit, set-top box digital, CD player şi amplificator, indiferent de marcă sau model. Bucuraţi-vă de confortul operării simple în timp ce urmăriţi filmele preferate.

 • Macro pentru pornirea sistemului AV de la un singur buton

  Profitaţi de funcţionalitatea One-Touch creând propriile dvs. macrocomenzi, care vor efectua orice secvenţă de comenzi printr-o simplă apăsare de buton. Imaginaţi-vă că puteţi porni televizorul, activa sunetul surround şi porni filmul cu o singură apăsare de buton!

 • Funcţia Timer porneşte echipamentul la ora setată

  Nu veţi mai rata nici unul din programele dvs. favorite. Trebuie doar să setaţi timer-ul pentru a porni televizorul la ora începerii programului respectiv. Funcţia este disponibilă pentru orice alt echipament.

 • Accesare rapidă a opţiunilor de configurare şi teletext

  Pentru a uşura utilizarea echipamentelor dumneavoastră, au fost create butoane speciale pentru funcţii importante, precum cele de configurare sau teletext.

 • Poate copia funcţii de pe telecomenzile originale

  Pentru a avea la dispoziţie toate funcţiile telecomenzii originale, puteţi copia semnalele transmise de aceasta, stocându-le în memoria telecomenzii universale.

 • Pregătită pentru utilizare cu echipamente Philips

  Dacă aveţi echipamente Philips, puteţi utiliza telecomanda universală fără a o programa, deoarece toate butoanele sunt pre-programate pentru Philips.

 • Baterii incluse pentru utilizare imediată

  Nu mai trebuie să achiziţionaţi baterii ! Puteţi folosi telecomanda imediat!

 • Pentru întrebări şi asistenţă, apelaţi linia de asistenţă URC

  Dacă aveţi o întrebare sau o problemă în legătură cu telecomanda dumneavoastră universală sau dacă există un buton al telecomenzii iniţiale care nu este inclus în biblioteca de coduri încorporată, apelaţi numărul de asistenţă, care este la dispoziţia dumneavoastră 7 zile din 7.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa