1
Audio şi video

Telecomandă universală

  Telecomandă universală

  Control cu stil

  Telecomanda universală ideală, cu carcasă anti-şoc din cauciuc, pentru majoritatea mărcilor de televizoare, video playere/recordere şi DVD playere/recordere. Designul robust îi conferă rezistenţă la şocuri şi apă.

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Control cu stil

Proiectată să dureze

 • Telecomandă 3 în 1 pentru TV, VCR sau DVD player/recorder

  Înlocuiţi o masă plină de telecomenzi cu o singură telecomandă care va funcţiona pentru TV, VCR şi DVD player/recorder, indiferent de marcă sau model.

 • Instalare simplă cu funcţia Simple system set-up

  Configuraţi rapid telecomanda cu ajutorul sistemului inteligent de scanare a codurilor corespunzătoare echipamentului dvs.

 • Pregătită pentru utilizare cu echipamente Philips

  Dacă aveţi echipamente Philips, puteţi utiliza telecomanda universală fără a o programa, deoarece toate butoanele sunt pre-programate pentru Philips.

 • Baterii incluse pentru utilizare imediată

  Nu mai trebuie să achiziţionaţi baterii ! Puteţi folosi telecomanda imediat!

 • Pentru întrebări şi asistenţă, apelaţi linia de asistenţă URC

  Dacă aveţi o întrebare sau o problemă în legătură cu telecomanda dumneavoastră universală sau dacă există un buton al telecomenzii iniţiale care nu este inclus în biblioteca de coduri încorporată, apelaţi numărul de asistenţă, care este la dispoziţia dumneavoastră 7 zile din 7.

 • Butoanele mari pentru canale şi volum sunt plasate central

  Puteţi parcurge cele mai utilizate funcţii, precum selectarea canalelor şi setarea volumului, utilizând butoane accesibile de mari dimensiuni.

 • Accesare rapidă a opţiunilor de configurare şi teletext

  Pentru a uşura utilizarea echipamentelor dumneavoastră, au fost create butoane speciale pentru funcţii importante, precum cele de configurare sau teletext.

 • Protejată împotriva şocurilor de profilul de cauciuc

  Scăpaţi-o, loviţi-o şi continuaţi să o utilizaţi! Profilul de cauciuc protejează telecomanda împotriva şocurilor şi îi oferă în acelaşi timp un aspect elegant şi plăcut.

 • Scăpaţi-o, udaţi-o şi continuaţi să o utilizaţi!

  Carcasa solidă face ca telecomanda să nu se defecteze chiar dacă este stropită sau scăpată de la o înălţime de peste un metru pe o podea dură.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa