Căşti digitale wireless

  Căşti digitale wireless

  Sunet surround digital pentru dvs.

  Superbul model HD1500U combină comoditatea căştilor wireless cu fiabilitatea şi calitatea sunetului digital. Aveţi la dispoziţie trei moduri multicanal Dolby TM pentru a nu-i deranja pe cei din jur.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet surround digital pentru dvs.

Bucuraţi-vă de filme şi muzică

 • Driver-ul de 50 de mm generează sunete fără distorsiuni

  Difuzorul de 40 de mm combină sensibilitatea mylar-ului şi puterea magnetului cu neodim pentru un sunet puternic, fără distorsiuni.

 • O ofertă de 3 camere de audiţie diferite, cu căşti Dolby

  Tehnologia Dolby Headphone pentru căşti oferă sunetul inconfundabil al celor 5 boxe în orice pereche de căşti. Modelează cu precizie sunetul surround al unui sistem audio 5.1 canale configurat şi calibrat corespunzător, pentru o experienţă surround personalizată.

 • Amplificarea sunetelor înalte şi joase permite obţinerea unui sunet optim

  Prin amplificarea sunetelor înalte şi joase, beneficiaţi de cea mai naturală reproducere a sunetului pentru selecţia dvs. muzicală.

 • Tehnologia Dynamic Bit Allocation vă permite să auziţi mai multe detalii

  Această tehnologie patentată de Philips asigură procesarea sunetului digital pentru a vă oferi o reproducere cât mai detaliată.

 • Semnal şi transmisie audio digitale pentru calitate superioară

  Semnalul audio este digital de la transmisie până la căşti, asigurând o calitate superioară şi o rezistenţă excelentă la interferenţe.

 • Transmisie digitală wireless pentru cea mai bună calitate audio

  Transmisia digitală wireless asigură o recepţie continuă şi o calitate audio mai bună decât sistemele de transmisie FM analogice şi, în plus, utilizează mai puţină energie. În plus, graţie tehnologiei patentate de Philips, sunetul este perfect sincronizat cu semnalul video la imaginile în mişcare.

 • Perniţele ergonomice sunt confortabile şi îmbunătăţesc tonurile de bas

  Forma ergonomică a perniţelor pentru căşti şi materialele deosebite asigură un plus de confort şi performanţe mai bune pentru tonurile joase, datorită pierderilor de sunet mai reduse.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa