boxă portabilă wireless

  boxă portabilă wireless

  Sunet puternic, şocant de clar

  Boxa Philips Shoqbox SB7300/12 subţire şi portabilă furnizează sunet şocant de puternic şi clar cu bas profund - wireless prin Bluetooth. Dispunând de 4 drivere pentru boxe şi wOOx şi fabricat din aluminiu, Shoqbox este concepută clar pentru a impresiona. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

boxă portabilă wireless

Bluetooth®, Control prin gesturi, Microfon încorporat pentru convorbiri, 12 W, baterie reîncărcabilă SB7300/12 Caută produse similare

Sunet puternic, şocant de clar

 • Senzor glisare pentru a sări peste cântece

  Senzor glisare pentru a sări peste cântece

  SHOQBOX este echipată cu un senzor de mişcare. Nu trebuie decât să treceţi cu mâna peste senzor de la stânga la dreapta sau invers, pentru a trece peste direct la piesa următoare sau la ultima. Acoperiţi senzorul cu mâna timp de o secundă pentru întrerupe temporar muzica. Procedaţi la fel pentru a o reporni. Controlul uşor prin gesturi vă permite să vă controlaţi muzica în maniera cea mai simplă.

 • Microfon incorporat pentru telefon

  Microfon incorporat pentru telefon

  Graţie microfonului încorporat, acesta funcţionează şi ca telefon cu difuzor. Atunci când este recepţionat un apel, muzica este întreruptă şi puteţi vorbi prin intermediul difuzorului. Organizaţi o întâlnire de afaceri. Sau apelaţi-vă prietenul de la o petrecere. În orice context, acesta va funcţiona perfect.

 • Comandă vocală pentru feedback

  Comandă vocală pentru feedback

  Comanda vocală este disponibilă în mai multe limbi. Aceasta oferă feedback instantaneu privind nivelul bateriei sau vă anunţă dacă boxa nu este conectată corect la dispozitivul dvs.

 • Împerecherea a 2 shoqbox într-o boxă S - D

  Împerecherea a 2 shoqbox într-o boxă S - D

  Puteţi împerechea 2 boxe SHOQBOX cu senzor inteligent, pentru un sistem stereo de canale Stânga şi Dreapta. Trebuie doar să aşezaţi cele două boxe una lângă cealaltă şi să glisaţi mâinile simultan peste ambii senzori, dinspre exterior. Perfect pentru o petrecere sau o reuniune. Bucuraţi-vă de sunetul stereo puternic al muzicii, filmelor şi jocurilor.

 • Dispune de 4 drivere din neodim

  Dispune de 4 drivere din neodim
 • Streaming prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, rezistentă şi eficientă din punct de vedere energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe orice smartphone, tabletă sau chiar laptop, inclusiv iPod sau iPhone cu ajutorul unei boxe cu Bluetooth activat, cu uşurinţă.

 • Sunet dinamic, care umple încăperea

  Cu un algoritm avansat de procesare digitală a sunetului, două drivere active de sunet şi port de bas, această boxă cu andocare vă umple camera cu sunet clar şi natural şi bas profund şi puternic.

Vezi toate Specificaţile
 • Durata de viaţă a bateriei variază în funcţie de utilizare şi setări.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa