Player video portabil

  Player video portabil

  Videoclipurile preferate, la drum

  Luaţi cu dvs. videoclipurile, fotografiile şi melodiile preferate cu noul player Philips SA6025. Acest player portabil de ultimă generaţie dispune de un display color de 2,2” de înaltă calitate şi poate reda până la 4 ore de înregistrări video. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

GoGEAR Player video portabil

2 GB, Afişaj full-color 5, 6cm(2, 2") SA6025/02 Caută produse similare

Videoclipurile preferate, la drum

redare MP3, WMA , fotografii şi videoclipuri

 • Încărcare directă de la PC prin portul USB

  Încărcare directă de la PC prin portul USB

  Încărcaţi rapid şi uşor bateria playerului GoGear de la PC prin USB. Prin conectarea playerului dvs. la PC cu cablul furnizat şi urmarea instrucţiunilor necesare, PC-ul dvs. va oferi energie pentru încărcarea playerului în câteva secunde. Bucuraţi-vă de confortul de a renunţa la un încărcător separat.

 • SuperScroll™ pentru a găsi imediat fişierele căutate

  SuperScroll™ pentru a găsi imediat fişierele căutate

  Tastele de căutare cu funcţii duble permit controlul simplu şi rapid la derularea prin liste mari. Puteţi să parcurgeţi melodiile din listă succesiv, sau puteţi să menţineţi apăsat butonul SuperScroll™ pentru a derula rapid lista până la fişierul dorit.

 • Compact şi comod pentru portabilitate maximă

  Compact şi comod pentru portabilitate maximă

  Pentru portabilitatea absolută a muzicii, acest player GoGear Philips este pregătit pentru purtare şi utilizare din mers. Dispozitivul uşor şi ultra-compact vă oferă o calitate superioară a sunetului şi o experienţă autentică de divertisment portabil în mişcare.

 • Ecran color LCD de 2.2”, pentru o experienţă video de neuitat

  Afişajul modern de înaltă rezoluţie de 5,1 cm (2") de pe playerul GoGear oferă calitate video excelentă şi imagini clare şi vii. Împreună cu un meniu complet color, ecranul mare permite navigarea cu uşurinţă în fişierele media, completând pachetul pentru o experienţă multimedia spaţială în timpul deplasării.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa