1
Sisteme audio portabile

Player audio/video cu memorie Flash

  Player audio/video cu memorie Flash

  Muzica şi filmele dvs. în călătorii

  Pregătiţi-vă pentru un divertisment total cu playerul audio/video digital Philips SA5125. Ecranul său mare şi luminos şi interfaţa intuitivă cu tehnologie Sensory Touchpad SuperScroll vă ajută să trăiţi la intensitate maximă întreaga dvs. colecţie de muzică, materiale video şi fotografii. Vezi toate beneficiile

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Muzica şi filmele dvs. în călătorii

Pregătiţi-vă pentru un divertisment total cu playerul audio/video digital Philips SA5125. Ecranul său mare şi luminos şi interfaţa intuitivă cu tehnologie Sensory Touchpad SuperScroll vă ajută să trăiţi la intensitate maximă întreaga dvs. colecţie de muzică, materiale video şi fotografii. Vezi toate beneficiile

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

GoGear Player audio/video cu memorie Flash

Muzica şi filmele dvs. în călătorii

 • Beneficiaţi de muzică în formatele MP3 şi WMA, plus de tunerul FM

  Beneficiaţi de muzică în formatele MP3 şi WMA, plus de tunerul FM

  Tehnologia de comprimare audio permite reducerea de până la 10 ori a dimensiunii fişierelor mari de muzică în format digital fără a le degrada radical calitatea audio. MP3 sau WMA sunt două dintre formatele de comprimare care vă permit să vă bucuraţi de un întreg univers muzical pe dispozitivul dvs. portabil. Descărcaţi melodii în format MP3 sau WMA de pe site-uri de muzică autorizate de pe Internet sau creaţi-vă propriile melodii convertind CD-urile audio în fişiere MP3 sau WMA şi transferându-le pe dispozitivul dvs. În plus, pentru mai multe opţiuni muzicale, vă puteţi conecta la radioul FM digital încorporat, care are până la 20 de posturi de radio presetate.

 • Bucuraţi-vă de 25 ore de muzică sau 4 ore de redare video

  Bucuraţi-vă de 25 ore de muzică sau 4 ore de redare video

  Philips vă oferă divertisment fără limite. Playerul video MP4 GoGEAR este livrat cu o baterie reîncărcabilă compactă, încorporată, pentru funcţionare extinsă. Bucuraţi-vă de până la 25 ore de muzică sau 4 ore de redare video cu o singură încărcare. Doar conectaţi cablul de alimentare pentru a reîncărca playerul – este atât de simplu.

 • Încărcare directă de la PC prin portul USB

  Încărcare directă de la PC prin portul USB

  Încărcaţi rapid şi uşor bateria playerului GoGear de la PC prin USB. Prin conectarea playerului dvs. la PC cu cablul furnizat şi urmarea instrucţiunilor necesare, PC-ul dvs. va oferi energie pentru încărcarea playerului în câteva secunde. Bucuraţi-vă de confortul de a renunţa la un încărcător separat.

 • Controlaţi redarea când navigaţi în bibliotecă

  Controlaţi redarea când navigaţi în bibliotecă

  Doriţi să menţineţi controlul asupra muzicii de pe dispozitivul dvs. MP3 şi să navigaţi în biblioteca media în acelaşi timp? Playerul dvs. GoGear vă permite să reveniţi la biblioteca media pentru a naviga prin colecţiile dvs. de muzică, clipuri video şi fotografii, chiar şi în modul de redare a unei melodii. Oricând doriţi să întrerupeţi, să redaţi sau să omiteţi melodii, doar apăsaţi butonul "Opţiune" de pe player şi va apărea un meniu mic de redare în partea superioară a ecranului. Aşadar acum puteţi alege activităţi multiple cu uşurinţă fără a vă pierde în navigare între controlul redării şi diferitele foldere ale bibliotecii media.

 • Funcţii Listă de redare în călătorie şi Ştergere

  Funcţii Listă de redare în călătorie şi Ştergere

  Funcţia Listă de redare în călătorie vă permite să creaţi cu uşurinţă liste de redare pe GoGear oricând atunci când vă deplasaţi. De asemenea, funcţia Ştergere vă permite să îndepărtaţi orice suport media pe care nu-l doriţi pe player. Nu este necesar să vă bazaţi pe PC-ul de acasă pentru a crea liste de redare şi a şterge fişiere. Acum puteţi administra comod colecţia de muzică direct pe GoGear – oricând, oriunde.

 • SuperScroll™ pentru a găsi imediat fişierele căutate

  SuperScroll™ pentru a găsi imediat fişierele căutate

  Tastele de căutare cu funcţii duble permit controlul simplu şi rapid la derularea prin liste mari. Puteţi să parcurgeţi melodiile din listă succesiv, sau puteţi să menţineţi apăsat butonul SuperScroll™ pentru a derula rapid lista până la fişierul dorit.

 • Redaţi filme WMV achiziţionate online sau din biblioteca dvs.

  Redaţi filme WMV achiziţionate online sau din biblioteca dvs.

  Playerul dvs. GoGear acceptă formatul WMV frecvent întâlnit, precum şi tehnologia Managementul Drepturilor Digitale (DRM) de la Microsoft, care protejează materialele video cumpărate sau închiriate online. Utilizaţi WMP11 pentru a transfera astfel de conţinut pe dispozitivul dvs. GoGear şi bucuraţi-vă de clipurile video în mişcare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa