1
Sisteme audio portabile

Player video MP3

  Player video MP3

  Calitate superioară a sunetului

  Playerul video MP3 GoGEAR Tap 4,3" vă oferă clipuri video de o claritate realistă. Bucuraţi-vă de clipuri video în formate cunoscute, precum RMVB, MPEG4 şi AVI, la calitate HD. Îmbunătăţiţi-vă plăcerea divertismentului cu un ecran tactil de 4,3", boxă încorporată şi suport Vezi toate beneficiile

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Calitate superioară a sunetului

Playerul video MP3 GoGEAR Tap 4,3" vă oferă clipuri video de o claritate realistă. Bucuraţi-vă de clipuri video în formate cunoscute, precum RMVB, MPEG4 şi AVI, la calitate HD. Îmbunătăţiţi-vă plăcerea divertismentului cu un ecran tactil de 4,3", boxă încorporată şi suport Vezi toate beneficiile

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Calitate superioară a sunetului

cu FullSound şi redare video HD

 • cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate în format MP3, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate în format MP3 cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

 • Surround pentru filme pentru a vă plasa în mijlocul acţiunii

  Surround pentru filme pentru a vă plasa în mijlocul acţiunii

  Surround pentru filme este o tehnologie audio avansată care analizează în mod direct fiecare sursă de sunet din coloana sonoră a unui film sau a unui material video pentru a recrea o ambianţă sonoră naturală cu elemente sonore care sunt localizate individual şi precis. Elementele de sunet procesate sunt, apoi, transmise direct la fiecare ureche prin căşti intraauriculare. Surround pentru filme generează un spaţiu acustic natural bazat pe conţinutul coloanei sonore. Rezultatul aduce ascultătorul exact în mijlocul acţiunii pentru o experienţă sonoră copleşitoare - exact aşa cum a intenţionat inginerul de sunet al filmului.

 • Difuzor integrat pentru divertisment la maxim

  Difuzor integrat pentru divertisment la maxim

  Fiţi mobil cu playerul GoGEAR şi daţi muzica la maxim. Playerul este prevăzut cu un difuzor integrat care este puternic şi precis, permiţându-vă să vă bucuraţi şi să partajaţi muzică şi experienţe cinematografice senzaţionale – oriunde, pretutindeni. Elimină dificultăţile legate de conectarea difuzoarelor externe, făcând partajarea şi mai plăcută. GoGEAR creşte bucuria divertismentului.

 • Ecran tactil WQVGA de 10,9 cm/4,3"+ ecran tactil 16:9 pentru divertisment excelent

  Ecran tactil WQVGA de 10,9 cm/4,3"+ ecran tactil 16:9 pentru divertisment excelent

  Playerul video MP4 GoGEAR vă oferă o calitate excepţională a imaginii cu ecranul tactil WQVGA de 10,9 cm/4,3" + 16:9. Imagini clare şi vii în toate filmele şi fotografiile dvs., în timp ce meniul complet color vă permite să navigaţi în muzica dvs. cu o uşurinţă desăvârşită. Faceţi acum pasul către un divertisment sporit cu GoGEAR.

 • Control ecran tactil pentru navigare uşoară si intuitivă

  Control ecran tactil pentru navigare uşoară si intuitivă

  Simţiţi controlul uşor şi intuitiv al playerului portabil GoGear prin atingerea uşoară cu vârfurile degetelor. Interfaţa sa intuitivă cu ecran tactil face ca navigarea să fie cu adevărat simplă, indiferent că controlaţi funcţiile de redare a muzicii, navigaţi prin colecţiile de clipuri video şi imagini sau alegeţi canale radio. Pur şi simplu faceţi clic direct pe ecranul playerului pentru a naviga rapid prin meniuri şi a vizualiza fişierele. Iată ceea ce numim practic şi simplu.

 • slot pentru card microSD pentru o memorie extinsă de până la 32 GB

  slot pentru card microSD pentru o memorie extinsă de până la 32 GB

  Mic înseamnă frumos când vine vorba de dispozitive mobile, dar nu şi de capacitatea de stocare. Cu playerul GoGEAR, vă puteţi bucura de ambele avantaje doar prin introducerea unui card microSD. Cardul microSD va fi disponibil ca unitate detaşabilă secundară atunci când playerul este conectat la computerul dvs. pentru transfer de fişiere. Vă puteţi achiziţiona un card cu până la 32 GB de memorie pentru a extinde capacitatea playerului GoGEAR. Doar încărcaţi pe card conţinutul dorit, conectaţi-l la player – şi nu va mai trebui să vă îngrijoraţi niciodată că rămâneţi fără opţiuni de divertisment.

 • Radio FM cu 30 de presetări pt. mai multe opţiuni muzicale

  Radio FM cu 30 de presetări pt. mai multe opţiuni muzicale

  Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe GoGear. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Puteţi preseta până la 30 de posturi de radio şi vă puteţi bucura de programele preferate oriunde vă aflaţi.

 • Suport încorporat pentru vizualizare comodă mâini libere

  Suport încorporat pentru vizualizare comodă mâini libere

  Playerul video MP4 GoGEAR vă oferă comoditatea unui suport încorporat, permiţându-vă să abordaţi distracţia în mod relaxat. Suportul robust pivotează uşor la locul lui, astfel încât puteţi pune playerul pe un blat de masă pentru vizualizare – oricând, oriunde. Când aţi terminat, puneţi pur şi simplu suportul înapoi în fanta lui. Cu GoGEAR, puteţi cu adevărat să vă aşezaţi comod şi să vă relaxaţi.

 • Înregistrare vocală pt. note sau înregistrare oricând şi orice

  Înregistrare vocală pt. note sau înregistrare oricând şi orice

  Înregistrarea vocii converteşte playerul GoGear într-un dictafon. În afară de a asculta muzică sau posturi de radio, puteţi înregistra note sau memento-uri pentru şcoală sau serviciu, liste de cumpărături şi numere de telefon - chiar şi versuri de melodii. Apăsând butonul de înregistrare şi vorbind în dreptul microfonului încorporat, mesajele vocale vor fi comprimate şi stocate în memoria internă încorporată. Înregistrarea vocii vă oferă un reportofon ce vă permite să înregistraţi orice, oricând şi oriunde!

Vezi toate Specificaţile
 • Viteza de transfer efectivă poate varia în funcţie de sistemul de operare şi de configuraţia aplicaţiei software.
 • 1 GB = 1 miliard de bytes; capacitatea de stocare disponibilă va fi mai redusă.
 • Acceptă servicii de descărcare şi abonare compatibile cu formatul WMA DRM10
 • Windows Media şi sigla Windows sunt mărci comerciale sau mărci înregistrate ale Microsoft Corporation în Statele Unite şi/sau în alte ţări.
 • Bateriile reîncărcabile au un număr limitat de cicluri de încărcare şi, la un moment dat, trebuie înlocuite. Durata de viaţă a bateriei şi numărul ciclurilor de încărcare variază în funcţie de utilizare şi setări.
 • De la Philips

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa