1
Sisteme audio portabile

Player audio flash

  Player audio flash

  Muzică în format digital, oriunde v-aţi afla

  Luaţi muzica cu dvs., oriunde v-aţi duce. Portul USB Direct integrat permite descărcarea rapidă şi uşoară a melodiilor. Căutaţi rapid melodiile favorite după album sau artist. Afişaţi-vă stilul cu strălucire. Vezi toate beneficiile

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Muzică în format digital, oriunde v-aţi afla

Luaţi muzica cu dvs., oriunde v-aţi duce. Portul USB Direct integrat permite descărcarea rapidă şi uşoară a melodiilor. Căutaţi rapid melodiile favorite după album sau artist. Afişaţi-vă stilul cu strălucire. Vezi toate beneficiile

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Muzică în format digital, oriunde v-aţi afla

cu efect de strălucire fluorescentă

 • Redaţi muzică în format MP3, WMA sau DRM de la serviciile de abonare

  Redaţi muzică în format MP3, WMA sau DRM de la serviciile de abonare

  Playerul dvs. GoGear acceptă cea mai recentă tehnologie de management a drepturilor digitale pentru Windows Media (Windows Media Digital Rights Management (DRM)) de la Microsoft, care permite recunoaşterea şi redarea muzicii achiziţionate sau obţinute prin abonarea la servicii audio online utilizând aceeaşi tehnologie. Alternativ, puteţi crea singuri fişiere de muzică MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi să le transferaţi pe player, pentru a savura universul bogat de muzică disponibilă în format digital.

 • Înregistrare vocală pt. note sau înregistrare oricând şi orice

  Înregistrare vocală pt. note sau înregistrare oricând şi orice

  Înregistrarea vocii converteşte playerul GoGear într-un dictafon. În afară de a asculta muzică sau posturi de radio, puteţi înregistra note sau memento-uri pentru şcoală sau serviciu, liste de cumpărături şi numere de telefon - chiar şi versuri de melodii. Apăsând butonul de înregistrare şi vorbind în dreptul microfonului încorporat, mesajele vocale vor fi comprimate şi stocate în memoria internă încorporată. Înregistrarea vocii vă oferă un reportofon ce vă permite să înregistraţi orice, oricând şi oriunde!

 • Descărcare rapidă de pe PC prin USB 2.0*

  Descărcare rapidă de pe PC prin USB 2.0*

  Transferul de fişiere mari cu muzică şi clipuri video la viteză mare de pe computer pe playerul portabil MP3 sau pe playerul video MP3 este acum foarte uşor, datorită dispozitivului USB 2.0 care este furnizat cu playerul. Pentru a începe, doar conectaţi-l la portul USB 2.0 al computerului folosind cablul furnizat pentru procesarea rapidă. Şi muzica dvs. este gata de drum oriunde mergeţi.

 • Date Plug and play

  Date Plug and play

  Caracteristica "plug-and-play" vă permite să transferaţi uşor muzică, fotografii, clipuri video sau fişiere cu date de pe computer pe playerul muzical. Pur şi simplu conectaţi MP3 playerul sau MP3 video playerul GoGear la computer cu cablul furnizat. Computerul dvs. va recunoaşte automat playerul ca un dispozitiv detaşabil de stocare în masă, permiţându-vă să trageţi şi să plasaţi uşor fişiere utilizând Windows Explorer sau Apple Macintosh. Acum tot ce trebuie să faceţi este să încărcaţi playerul GoGear cu muzică şi date în mişcare - în fiecare zi.

 • Compact şi comod pentru portabilitate maximă

  Compact şi comod pentru portabilitate maximă

  Pentru portabilitatea absolută a muzicii, acest player GoGear Philips este pregătit pentru purtare şi utilizare din mers. Dispozitivul uşor şi ultra-compact vă oferă o calitate superioară a sunetului şi o experienţă autentică de divertisment portabil în mişcare.

 • USB direct – nu necesită cabluri

  USB direct – nu necesită cabluri

  Dispozitivele cu Direct USB pot fi conectate direct la portul USB al calculatorului, fără nici un cablu. Calculatorul va recunoaşte automat dispozitivul ca dispozitiv detaşabil USB de stocare în masă (pentru Windows 98 sunt necesare drivere suplimentare), permiţând transferul fişierelor prin intermediul Windows Explorer (sau Apple Folders) între calculator şi dispozitiv. Transferaţi în fiecare zi muzică şi date pe dispozitivul dumneavoastră.

 • Egalizator pentru sunete optimizate, adecvate stilului dumneavoastră muzical

  Egalizator pentru sunete optimizate, adecvate stilului dumneavoastră muzical

  Playerele GoGear cu egalizator utilizează tehnologia pentru a seta automat balansul optim al frecvenţei sunetelor pentru stilul de muzică selectat. Fie că ascultaţi Jazz, Rock sau Pop, utilizarea setării prestabilite a egalizatorului vă permite să vă bucuraţi de un sunet optim pentru stilul de muzică respectiv.

 • Bucuraţi-vă de 15 ore de muzică

  Bucuraţi-vă de 15 ore de muzică
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa