1
Sisteme audio portabile

MP4 player

  MP4 player

  Calitate superioară a sunetului

  Fiţi inspirat de sunetul excepţional al playerului MP4 GoGear Muse cu FullSound şi căşti pentru izolarea sunetului. Prevăzut cu SafeSound pentru ascultare fără griji plus Songbird şi un ecran tactil HVGA intuitiv de 3,2” pentru a vă completa bucuria. Vezi toate beneficiile

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Calitate superioară a sunetului

Fiţi inspirat de sunetul excepţional al playerului MP4 GoGear Muse cu FullSound şi căşti pentru izolarea sunetului. Prevăzut cu SafeSound pentru ascultare fără griji plus Songbird şi un ecran tactil HVGA intuitiv de 3,2” pentru a vă completa bucuria. Vezi toate beneficiile

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Calitate superioară a sunetului

chiar şi în cele mai zgomotoase medii

 • cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate în format MP3, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate în format MP3 cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

 • Căşti Sound Isolation pentru a minimiza zgomotul din mediu

  Căşti Sound Isolation pentru a minimiza zgomotul din mediu

  Cu izolarea sunetului, veţi auzi mai multe detalii ale melodiilor la un volum mai redus decât este posibil cu căştile uzuale. Pe baza înţelegerii extinse a anatomiei canalului auditiv uman, designul acustic în unghi al căştilor cu izolarea sunetului creează o etanşare perfectă între sursa sunetului ambiental şi canalul auricular, eliminând astfel zgomotul nedorit de fundal şi oferind sunetul direct în urechile dvs. Chiar şi la o setare medie a volumului, puteţi percepe detaliile melodiilor fără distragerea cauzată de zgomotele din mediu. Manşoanele căştilor sunt disponibile în trei mărimi pentru a oferi potrivirea perfectă.

 • SafeSound pentru o experienţă muzicală completă fără deteriorarea auzului

  SafeSound pentru o experienţă muzicală completă fără deteriorarea auzului

  Acum vă puteţi bucura de muzică liber şi complet fără a vă preocupa de riscurile privind deteriorarea auzului. Sistemul SafeSound creat de Philips, analizează în mod consecvent nivelul sunetului emis de MP3 player-ul Philips GoGear şi vă alertează dacă volumul şi expunerea pot avea un impact pe termen lung asupra auzului dvs. Puteţi lua măsura de a regla volumul la un nivel mai redus sau îi puteţi permite sistemului SafeSound să îl regleze automat, nu este necesar să modificaţi vreo setare. În plus, SafeSound oferă rapoarte zilnice şi săptămânale privind expunerea dvs. la sunete, astfel încât să vă ocupaţi mai bine de sănătatea auzului dvs.

 • Surround pentru filme pentru a vă plasa în mijlocul acţiunii

  Surround pentru filme pentru a vă plasa în mijlocul acţiunii

  Surround pentru filme este o tehnologie audio avansată care analizează în mod direct fiecare sursă de sunet din coloana sonoră a unui film sau a unui material video pentru a recrea o ambianţă sonoră naturală cu elemente sonore care sunt localizate individual şi precis. Elementele de sunet procesate sunt, apoi, transmise direct la fiecare ureche prin căşti intraauriculare. Surround pentru filme generează un spaţiu acustic natural bazat pe conţinutul coloanei sonore. Rezultatul aduce ascultătorul exact în mijlocul acţiunii pentru o experienţă sonoră copleşitoare - exact aşa cum a intenţionat inginerul de sunet al filmului.

 • slot pentru card microSD pentru capacitate extinsă de memorie

  slot pentru card microSD pentru capacitate extinsă de memorie

  Mic înseamnă frumos în ce priveşte dispozitivele mobile, dar nu şi pentru capacităţi de memorie. Cu playerul GoGear, puteţi avea ce e mai bun din ambele lumi numai prin conectarea unui card microSD. Cardul microSD va apărea ca o a doua unitate detaşabilă atunci când playerul este conectat la PC-ul dvs, pentru a transfera uşor fişiere. Încărcaţi-vă cardul cu conţinutul dorit şi introduceţi-l în player. Puteţi achiziţiona un card de memorie de 32GB pentru a vă extinde capacitatea memoriei pentru GoGear, deci nu va mai trebui să vă îngrijoraţi niciodată că rămâneţi fără opţiuni de divertisment.

 • Radio FM cu 20 de presetări pt. mai multe opţiuni muzicale

  Radio FM cu 20 de presetări pt. mai multe opţiuni muzicale

  RDS (Radio Data System) este un protocol de comunicare standard care permite transmiterea informaţiei digitale prin transmisiunile radio FM. Receptoarele radio FM dotate cu RDS pot afişa aceste informaţii utile care includ identitatea postului, detaliile despre program, titlul melodiei şi artistul etc. Puteţi salva oricând un post dorit ca şi canal presetat pe playerul dvs. GoGear. Cu 20 de posturi radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Personalizarea sunetului pentru o particularizare distractivă a muzicii dvs.

  Personalizarea sunetului pentru o particularizare distractivă a muzicii dvs.

  Funcţia Philips Sound Personalization este un mod distractiv şi intuitiv de a beneficia la maxim de muzica dvs. şi de a vă bucura de ea aşa cum doriţi! Uitaţi de egalizatoarele grafice standard sau opţiunile limitate ale unor presetări precum Jazz, Rock şi Classic. Cu Sound Personalization, aveţi la dispoziţie un ecran tactil elegant şi inovator care vă asigură un control liber asupra fiecărui aspect al redării sunetului. Acum puteţi ajusta, adapta şi crea experienţa de sunet dorită şi melodia favorită va prinde o nouă viaţă.

 • LikeMusic pentru liste de redare pentru melodii care sună bine împreună

  LikeMusic pentru liste de redare pentru melodii care sună bine împreună

  LikeMusic vă permite să vă bucuraţi mai mult de muzica favorită printr-un simplu clic! Nu este nevoie să sortaţi întreaga colecţie de muzică sau să aşteptaţi până vă vine în ajutor providenţa. LikeMusic este un algoritm patentat de Philips care analizează melodiile din colecţia dvs. pentru a identifica diferite caracteristici muzicale similare. Aceste caracteristici ajută LikeMusic să creeze liste inteligente de redare cu melodii care pur şi simplu sună excelent împreună. Nu trebuie decât să faceţi clic pe o melodie care vă place şi să apăsaţi pictograma LikeMusic, o listă de redare va fi creată instantaneu. Daţi-i un nume şi bucuraţi-vă de noua listă de redare sau redescoperiţi melodiile de pe PC dvs. sau de pe player-ul GoGear.

 • Ecran tactil capacitiv pentru navigare uşoară si intuitivă

  Ecran tactil capacitiv pentru navigare uşoară si intuitivă

  Ecran tactil capacitiv pentru navigare uşoară si intuitivă.

 • Ecran color HVGA de 3,2" pentru imagini video excelente

  Un ecran elegant de 3,2 inch de pe playerul dvs. GoGear oferă rezoluţie înaltă pentru o calitate video superbă şi imagini clare şi vii. Împreună cu un meniu full color, ecranul mare permite navigarea cu uşurinţă în fişierele media, completând pachetul pentru o experienţă multimedia senzaţională în timpul călătoriilor.

 • Difuzor integrat pentru a vă partaja experienţa de divertisment

  Difuzor integrat pentru a vă partaja experienţa de divertisment.

Vezi toate Specificaţile
 • Windows Media şi sigla Windows sunt mărci comerciale sau mărci înregistrate ale Microsoft Corporation în Statele Unite şi/sau în alte ţări.
 • Viteza de transfer efectivă poate varia în funcţie de sistemul de operare şi de configuraţia aplicaţiei software.
 • 1 GB = 1 miliard de bytes; capacitatea de stocare disponibilă va fi mai redusă.
 • Acceptă servicii de descărcare şi abonare compatibile cu formatul WMA DRM10
 • Bateriile reîncărcabile au un număr limitat de cicluri de încărcare şi, la un moment dat, trebuie înlocuite. Durata de viaţă a bateriei şi numărul ciclurilor de încărcare variază în funcţie de utilizare şi setări.
 • De la Philips

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa