1
Sisteme audio portabile

Player video portabil

  Player video portabil

  Bucuraţi-vă de filme, la drum

  Savuraţi cea mai bună calitate audio cu playerul audio/video digital Philips GoGear SA3245, dotat cu tehnologia brevetată Philips FullSound. Bucuraţi-vă de muzică în formate MP3 şi WMA şi vizionaţi înregistrări video pe ecranul color de 4,6 cm (1,8") oriunde vă duceţi. Vezi toate beneficiile

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Bucuraţi-vă de filme, la drum

Savuraţi cea mai bună calitate audio cu playerul audio/video digital Philips GoGear SA3245, dotat cu tehnologia brevetată Philips FullSound. Bucuraţi-vă de muzică în formate MP3 şi WMA şi vizionaţi înregistrări video pe ecranul color de 4,6 cm (1,8") oriunde vă duceţi. Vezi toate beneficiile

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

GoGEAR Player video portabil

4 GB, Afiş. full-color 4, 6cm (1, 8") SA3245/02 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de filme, la drum

cu FullSound pentru o calitate superbă a sunetului

 • Redare MP3 şi WMA

  Redare MP3 şi WMA

  Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fişierelor mari digitale de muzică de până la 10 ori, fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 sau WMA sunt două din formatele de compresie care vă permit să vă bucuraţi de universul muzicii digitale pe playerul GoGear. Descărcaţi melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzică autorizate de pe Internet sau creaţi singuri fişiere de muzică MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi să le transferaţi pe player.

 • Înregistrare vocală pt. note sau înregistrare oricând şi orice

  Înregistrare vocală pt. note sau înregistrare oricând şi orice

  Înregistrarea vocii converteşte playerul GoGear într-un dictafon. În afară de a asculta muzică sau posturi de radio, puteţi înregistra note sau memento-uri pentru şcoală sau serviciu, liste de cumpărături şi numere de telefon - chiar şi versuri de melodii. Apăsând butonul de înregistrare şi vorbind în dreptul microfonului încorporat, mesajele vocale vor fi comprimate şi stocate în memoria internă încorporată. Înregistrarea vocii vă oferă un reportofon ce vă permite să înregistraţi orice, oricând şi oriunde!

 • Radio FM cu 20 de presetări pt. mai multe opţiuni muzicale

  Radio FM cu 20 de presetări pt. mai multe opţiuni muzicale

  Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe GoGear. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Puteţi preseta până la 20 de posturi de radio şi vă puteţi bucura de programele preferate oriunde vă aflaţi.

 • Ecran LCD color de 1,8" pentru navigare rapidă şi vizualizare uşoară a fotografiilor

  Ecran LCD color de 1,8" pentru navigare rapidă şi vizualizare uşoară a fotografiilor

  Ecranul complet color de 4,6 cm (1,8") vă permite să navigaţi uşor în meniul de control sau să parcurgeţi uşor fişierele muzicale ale playerului GoGear. În plus, puteţi vizualiza colecţia de fotografii, savurând muzică în timpul călătoriilor.

 • Redare până la 20 de ore de muzică

  Redare până la 20 de ore de muzică

  Durata de funcţionare extinsă a acestui player se exprimă prin 20 ore de redare continuă de muzică sau ascultare radio FM - toate cu o singură încărcare.

 • Descărcare rapidă de pe PC prin USB 2.0*

  Descărcare rapidă de pe PC prin USB 2.0*

  Transferul de fişiere mari cu muzică şi clipuri video la viteză mare de pe computer pe playerul portabil MP3 sau pe playerul video MP3 este acum foarte uşor, datorită dispozitivului USB 2.0 care este furnizat cu playerul. Pentru a începe, doar conectaţi-l la portul USB 2.0 al computerului folosind cablul furnizat pentru procesarea rapidă. Şi muzica dvs. este gata de drum oriunde mergeţi.

 • cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate în format MP3, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate în format MP3 cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

Vezi toate Specificaţile
 • 1 GB = 1 miliard de bytes; capacitatea de stocare disponibilă va fi mai redusă.
 • Bateriile reîncărcabile au un număr limitat de cicluri de încărcare şi, la un moment dat, trebuie înlocuite. Durata de viaţă a bateriei şi numărul ciclurilor de încărcare variază în funcţie de utilizare şi setări.
 • Capacitatea de stocare a fost calculată pe eşantioane de 4 minute pentru fiecare melodie, cu 64 kbps pentru codare WMA, respectiv 128 kbps pentru codare MP3.
 • Viteza de transfer efectivă poate varia în funcţie de sistemul de operare şi de configuraţia aplicaţiei software.
 • Sunt disponibile versiuni opţionale, cu sau fără radio

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa