1
Sisteme audio portabile

MP4 player

  MP4 player

  Calitate superioară a sunetului

  Superbul player GoGear Vibe mic şi robust are un sunet de excepţie împreună cu Philips FullSound™, pentru o calitate optimă a sunetului, şi Songbird, pentru explorarea şi sincronizarea muzicii moderne. În plus, bucuraţi-vă de divertisment excelent cu ajutorul căştilor intraauriculare confortabile. Vezi toate beneficiile

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Calitate superioară a sunetului

Superbul player GoGear Vibe mic şi robust are un sunet de excepţie împreună cu Philips FullSound™, pentru o calitate optimă a sunetului, şi Songbird, pentru explorarea şi sincronizarea muzicii moderne. În plus, bucuraţi-vă de divertisment excelent cu ajutorul căştilor intraauriculare confortabile. Vezi toate beneficiile

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Calitate superioară a sunetului

Dimensiune mică, distracţie mare

 • cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate în format MP3, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate în format MP3 cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

 • Audible.com oferă cărţi audio digitale şi multe altele

  Audible.com oferă cărţi audio digitale şi multe altele

  Audible.com este destinaţia dvs. pentru cea mai cuprinzătoare colecţie de cărţi audio digitale, reviste, emisiuni radio, spectacole stand-up comedy şi mai multe disponibile pentru descărcare. Bucuraţi-vă de cărţi în maşină, în sala de sport sau în jurul casei. Autorii şi personalităţile îşi citesc propriile opere, iar actorii celebri vă narează titlurile preferate. La Audible.com puteţi răsfoi şi beneficia de mostre din peste 75.000 de selecţii, inclusiv cele mai recente best seller-uri şi clasicii fără vârstă.

 • Ecran full color de 1,5" pentru navigare uşoară şi afişarea coperţii albumului

  Ecran full color de 1,5" pentru navigare uşoară şi afişarea coperţii albumului

  Ecranul complet color de 3,8 cm (1,5") vă permite să navigaţi uşor în meniul de control sau să parcurgeţi uşor fişierele muzicale ale playerului GoGear. În plus, puteţi vizualiza colecţia de fotografii, savurând muzică în timpul călătoriilor.

 • Radio FM cu 20 de presetări pt. mai multe opţiuni muzicale

  Radio FM cu 20 de presetări pt. mai multe opţiuni muzicale

  RDS (Radio Data System) este un protocol de comunicare standard care permite transmiterea informaţiei digitale prin transmisiunile radio FM. Receptoarele radio FM dotate cu RDS pot afişa aceste informaţii utile care includ identitatea postului, detaliile despre program, titlul melodiei şi artistul etc. Puteţi salva oricând un post dorit ca şi canal presetat pe playerul dvs. GoGear. Cu 20 de posturi radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Interfaţă cu utilizatorul uşoară şi intuitivă cu afişarea coperţii albumului

  Interfaţă cu utilizatorul uşoară şi intuitivă cu afişarea coperţii albumului

  Interfaţa cu utilizatorul uşoară şi intuitivă GoGear este alimentată de o tehnologie avansată de navigare. Nu numai că ajută la asigurarea unei navigări rapide şi line, dar reprezintă şi o experienţă multimedia plăcută pe care o puteţi stăpâni repede. Caracteristicile inteligente cum ar fi Copertele albumelor – care afişează copertele albumelor incluse în fişiere de muzică – vă permit să beneficiaţi de o experienţă mai bogată, ca în vremurile bune, când puteaţi vedea coperta unui CD sau LP în timp ce ascultaţi muzică.

 • Înregistrare vocală pt. note sau înregistrare oricând şi orice

  Înregistrare vocală pt. note sau înregistrare oricând şi orice

  Înregistrarea vocii converteşte playerul GoGear într-un dictafon. În afară de a asculta muzică sau posturi de radio, puteţi înregistra note sau memento-uri pentru şcoală sau serviciu, liste de cumpărături şi numere de telefon - chiar şi versuri de melodii. Apăsând butonul de înregistrare şi vorbind în dreptul microfonului încorporat, mesajele vocale vor fi comprimate şi stocate în memoria internă încorporată. Înregistrarea vocii vă oferă un reportofon ce vă permite să înregistraţi orice, oricând şi oriunde!

 • Vizualizarea dosarelor pentru organizarea şi vizualizarea fişierelor media ca pe PC

  Vizualizarea dosarelor pentru organizarea şi vizualizarea fişierelor media ca pe PC

  Vizualizarea dosarelor este un mod opţional al playerului GoGear de vizualizare a directoarelor, care vă permite vizualizarea tuturor fişierelor de pe playerul dvs. ca şi cum acesta ar fi un calculator. Odată selectată opţiunea de vizualizare a dosarelor, deschiderea oricărui fişier acceptat (de ex, muzică, imagini sau clipuri video) se face prin selectarea fişierului şi apăsarea butonului de redare.

 • Finisaj de aluminiu pentru robusteţe şi durabilitate

  Finisaj de aluminiu pentru robusteţe şi durabilitate
 • Redare aleatorie inteligentă pentru a asculta mai întâi ceea ce vă place cel mai mult

  Redare aleatorie inteligentă pentru a asculta mai întâi ceea ce vă place cel mai mult
 • Căşti moi din cauciuc pentru ascultare confortabilă

  Căştile moi din cauciuc vă permit să vă bucuraţi de muzica dvs. cu tot confortul. Un capac moale din cauciuc încapsulează fiecare cască şi o reglează uşor la forma şi dimensiunea urechii dvs. Asigură o perniţă moale care face ca ascultatul prin căşti care provoacă durere să fie ceva de domeniul trecutului.

Vezi toate Specificaţile
 • Capacitatea de stocare a fost calculată pe eşantioane de 4 minute pentru fiecare melodie, cu 64 kbps pentru codare WMA, respectiv 128 kbps pentru codare MP3.
 • Viteza de transfer efectivă poate varia în funcţie de sistemul de operare şi de configuraţia aplicaţiei software.
 • 1 GB = 1 miliard de bytes; capacitatea de stocare disponibilă va fi mai redusă.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa