1
Sisteme audio portabile

Player audio flash

  Player audio flash

  Purtaţi-l şi mândriţi-vă cu el

  Cu noul player MP3/WMA GoGear SA1345 de 512MB*, puteţi asculta muzică şi transfera date prin USB... Şi o puteţi face cu stil. Vezi toate beneficiile

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Purtaţi-l şi mândriţi-vă cu el

Cu noul player MP3/WMA GoGear SA1345 de 512MB*, puteţi asculta muzică şi transfera date prin USB... Şi o puteţi face cu stil. Vezi toate beneficiile

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Purtaţi-l şi mândriţi-vă cu el

Cu MP3, WMA şi tuner FM

 • Redare MP3 şi WMA

  Redare MP3 şi WMA

  Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fişierelor mari digitale de muzică de până la 10 ori, fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 sau WMA sunt două din formatele de compresie care vă permit să vă bucuraţi de universul muzicii digitale pe playerul GoGear. Descărcaţi melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzică autorizate de pe Internet sau creaţi singuri fişiere de muzică MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi să le transferaţi pe player.

 • Funcţie înregistrare voce pentru a înregistra orice, oricând!

  Funcţie înregistrare voce pentru a înregistra orice, oricând!

  Funcţia pentru înregistrarea vocii converteşte playerul într-un dictafon. În afară de a asculta muzică sau posturi de radio, puteţi înregistra note sau memento-uri pentru şcoală sau serviciu, liste de cumpărături şi numere de telefon - chiar şi versuri de melodii. Apăsând butonul de înregistrare şi vorbind în dreptul microfonului încorporat, mesajele vocale vor fi comprimate şi stocate fie în memoria internă încorporată, fie pe cardul de memorie extern. Funcţia de înregistrare a vocii vă oferă un reportofon ce vă permite să înregistraţi orice, oricând şi oriunde!

 • Direct USB pentru transferul uşor al fişierelor, fără cabluri!

  Direct USB pentru transferul uşor al fişierelor, fără cabluri!

  Dispozitivele cu Direct USB pot fi conectate direct la portul USB al calculatorului, fără nici un cablu. Calculatorul va recunoaşte automat dispozitivul ca dispozitiv detaşabil USB de stocare în masă (pentru Windows 98 sunt necesare drivere suplimentare), permiţând transferul fişierelor prin intermediul Windows Explorer (sau Apple Folders) între calculator şi dispozitiv. Transferaţi în fiecare zi muzică şi date pe dispozitivul dumneavoastră.

 • Egalizator adecvat preferinţelor dvs. muzicale

  Egalizator adecvat preferinţelor dvs. muzicale

  Playerele GoGear cu egalizator utilizează tehnologia pentru a seta automat balansul optim al frecvenţei sunetelor pentru stilul de muzică selectat. Fie că ascultaţi Jazz, Rock sau Pop, utilizarea setării prestabilite a egalizatorului vă permite să vă bucuraţi de un sunet optim pentru stilul de muzică respectiv.

 • Funcţia de vizualizare a dosarelor vă permite să găsiţi melodiile rapid şi uşor

  Funcţia de vizualizare a dosarelor vă permite să găsiţi melodiile rapid şi uşor

  Vizualizarea dosarelor este un mod opţional de vizualizare a directoarelor care vă permite vizualizarea tuturor fişierelor de pe playerul dvs. ca şi cum acesta ar fi un calculator. Odată selectată opţiunea de vizualizare a dosarelor, deschiderea oricărui fişier acceptat (de ex, muzică, imagini sau clipuri video) se face prin selectarea fişierului şi apăsarea butonului de redare. Nimic mai simplu.

 • Bucuraţi-vă de până la 10 ore de muzică*

  Bucuraţi-vă de până la 10 ore de muzică*

  Durata de funcţionare extinsă a acestui player se exprimă prin 10 ore de redare continuă de muzică sau ascultare radio FM - toate cu o singură încărcare.

 • Ecran mare OLED bicolor

  Ecranul OLED bicolor oferă o combinaţie de culori (de exemplu galben şi albastru) într-un afişaj foarte strălucitor şi permite şi afişarea de imagini animate. Aceasta vă permite citirea mai uşoară a ecranului şi plăcerea partajării cu prietenii

 • Tuner FM pentru divertisment la radio

  Tunerul FM încorporat vă permite să vă bucuraţi de melodiile preferate sau de ştiri de la postul dvs. de radio în fiecare zi. Pur şi simplu recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa