Fidelio

Philips Fidelio

Căşti cu microfon

  Philips Fidelio

  Căşti cu microfon

  Înaltă fidelitate, calitate premium

  Căştile Philips Fidelio S2 sunt special concepute pentru a oferi sunet natural, echilibrat, dezvăluind fiecare detaliu exact aşa cum şi-a dorit artistul. Sunet excepţional prezentat într-un design uşor şi durabil pentru un confort veritabil şi plăcere în mişcare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio Căşti cu microfon

Redare audio de înaltă rezoluţie, Intraauricular, Capace de silicon foarte moi, Cablu plat S2BK/00 Caută produse similare

Înaltă fidelitate, calitate premium

Oriunde aţi merge.

 • Redarea audio de înaltă rezoluţie reproduce muzica în cea mai pură formă

  Redarea audio de înaltă rezoluţie reproduce muzica în cea mai pură formă

  Redarea audio de înaltă rezoluţie oferă ce este mai bun în performanţa audio, reproducând înregistrările originale de studio mai fidel decât formatul CD de 16 biţi/44,1 kHz. Această calitate fără compromisuri face din redarea audio de înaltă rezoluţie cel mai bun partener de sunet pentru iubitorii de muzică. Căştile Fidelio respectă standarde stricte necesare pentru calitatea redării audio de înaltă rezoluţie. Chiar dacă te delectezi cu colecţia ta de muzică de înaltă rezoluţie sau asculţi dintr-o sursă tradiţională, frecvenţele înalte line ale gamei de căşti Fidelio te ajută să obţii mai mult de la muzica ta.

 • Drivere din neodim de 13,5 mm cu putere ridicată pentru sunet excepţional

  Drivere din neodim de 13,5 mm cu putere ridicată pentru sunet excepţional

  Fiecare difuzor este ales cu grijă manual, reglat şi testat înainte de a fi sincronizat pentru a asigura cel mai echilibrat sunet natural. Driverele de 13,5 mm utilizează magneţi de neodim cu putere ridicată pentru a oferi un impact profund al basului, medii transparente şi frecvenţe înalte rafinate.

 • Strat cu luciu superior rezistent la zgâriere, pentru protecţie sporită

  Strat cu luciu superior rezistent la zgâriere, pentru protecţie sporită

  Cupa cu design ergonomic este protejată de un finisaj foarte lucios din lac negru clasic, care nu doar conferă un aspect de calitate superioară, ci asigură totodată durabilitate şi rezistenţă la zgârieturi. Stratul protector facilitează curăţarea căştilor şi vă permite să le luaţi cu uşurinţă oriunde. Este suficientă o ştergere rapidă şi vor arăta ca noi.

 • Difuzoare cu mai multe straturi şi control al mişcării pentru frecvenţe înalte rafinate

  Difuzoare cu mai multe straturi şi control al mişcării pentru frecvenţe înalte rafinate

  Difuzoarele cu mai multe straturi şi control al mişcării (LMC) sunt echipate cu o diafragmă din polimeri cu mai multe straturi, care include un strat de gel pentru umezire. Spre deosebire de difuzoarele tradiţionale cu un singur strat la frecvenţe audio înalte, care sunt rigide şi reproduc un timbru necontrolat şi nenatural, straturile multiple ale difuzorului nostru LMC formează un strat de limitare nerigid care menţine în formă un strat de gel. Gelul absoarbe şi uniformizează energiile ieşite din comun, creând un răspuns în frecvenţă lin şi uniform, şi în acest fel, o gamă de frecvenţe înalte naturale şi rafinate.

 • Comutaţi între muzică şi apeluri cu microfonul şi comanda pe line

  Comutaţi între muzică şi apeluri cu microfonul şi comanda pe line

  Căştile intraauriculare Fidelio S2 sunt echipate cu o telecomandă şi un microfon pe linie pentru ca dvs. să puteţi comuta cu uşurinţă între muzică şi apeluri. Rămâneţi conectat cu oamenii importanţi - şi întotdeauna cu muzica dvs.

 • Carcasa metalică proiectată reduce vibraţiile şi rezonanţa

  Carcasa metalică proiectată reduce vibraţiile şi rezonanţa

  Carcasa de metal este meticulos proiectată pentru a reduce rezonanţa şi vibraţiile, oferind un sunet precis autentic, marcat de detaliile incredibile ale sunetului.

 • Căştile ergonomice se fixează perfect în timp ce dispersează presiunea

  Căştile ergonomice se fixează perfect în timp ce dispersează presiunea

  Căştile Fidelio S2 au o formă ergonomică pentru a se potrivi cu conturul natural al urechii, dispersând totodată presiunea. Construcţia uşoară din aliaj de cupru şi materialele de calitate superioară asigură confort veritabil, de lungă durată, pentru a vă bucura la maximum de muzica dvs.

 • Cablul plat moale şi rezistent vă păstrează căştile neîncurcate

  Cablul plat moale şi rezistent vă păstrează căştile neîncurcate

  Fiecare aspect al căştilor dvs. intraauriculare Fidelio este conceput cu grijă pentru o experienţă excepţională de divertisment muzical - întotdeauna. Cablul său inovator plat, în două culori - fabricat din materiale rezistente de înaltă calitate şi în acelaşi timp cu stil - are proprietăţi anti-încurcare, permiţându-vă să savuraţi muzica din mers, fără a petrece timp şi energie aranjând cablul. Inteligent, lin şi uşor până la capăt.

 • Capete de silicon foarte moi în 5 dimensiuni pentru o fixare comodă, perfectă

  Capete de silicon foarte moi în 5 dimensiuni pentru o fixare comodă, perfectă

  Căştile intraauriculare Fidelio S2 sunt livrate împreună cu 5 perechi de capete de silicon izolate acustic pentru a asigura o fixare comodă, precum şi un confort prelungit de purtare.

 • Husă protectoare pentru stocarea căştilor atunci când nu le folosiţi

  Husă protectoare pentru stocarea căştilor atunci când nu le folosiţi

  Căştile dvs. intraauriculare Fidelio vin echipate cu propria lor husă de transport elegantă, de protecţie. Fabricate din material profilat EVA personalizat, vă puteţi baza pe această husă rezistentă pentru a vă păstra căştile Fidelio în siguranţă şi în ton cu moda întotdeauna.

 • Carcasă exterioară din aliaj de cupru pentru durabilitate şi greutate redusă

  Carcasă exterioară din aliaj de cupru pentru durabilitate şi greutate redusă
 • Design de fundal semi-închis pentru balansul sunetului şi prelungire bas

  Arhitectura de fundal semi-închisă, combinată cu driverele mari de calitate premium, asigură o prelungire mai mare a basului, în timp ce design-ul însuşi este îmbunătăţit pentru a reduce pierderile audio. Canalele de egalizare cu presiune frontală oferă un sunet mai detaliat şi mai echilibrat, care reduce efectul de ocluzie pentru o experienţă de ascultare mai naturală.

 • 2 capete de burete Comply™ pentru fixare comodă şi izolare a sunetului

  Îmbunătăţiţi-vă experienţa de ascultare cu capetele de burete Comply™ ambalate câte două, disponibile în 2 versiuni personalizate. Capetele comode din seria S furnizează o fixare perfectă, combinată cu un confort zilnic extraordinar, în timp ce seria Ts asigură o izolare acustică excelentă, permiţându-vă să vă deconectaţi de lume şi să vă cufundaţi în muzică.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa