Player audio sport

  Player audio sport

  Gândit pentru mişcare

  Pentru cei care îşi iau munca în serios şi muzica şi mai în serios, PSA235 512MB* poate include 250 de melodii într-o carcasă rotundă şi rezistentă uşor de utilizat. Savuraţi muzica preferată pentru antrenamente - 100% fără întreruperi. Adăugaţi mai multe melodii prin slotul pentru card mini SD. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Gândit pentru mişcare

 • Bucuraţi-vă de 15 ore de muzică

  Bucuraţi-vă de 15 ore de muzică
 • Cronometru cu comandă vocală încorporat

  Activaţi caracteristica de cronometru vocal prin intermediul butonului poziţionat strategic în partea stângă sus a playerului. Cronometru transmite timpul scurs prin intermediul căştilor. nu este nevoie nici măcar să priviţi la player. Pentru a rămâne motivat indiferent de modul de funcţionare, cronometrul vocal poate fi utilizat cu sau fără redare.

 • Control intuitiv, de tip "no-look", prin intermediul lentilelor oscilante

  Bucuraţi-vă de un antrenament lipsit de dificultăţi şi controlaţi precis redarea muzicii în timp ce vă deplasaţi, prin intermediul controlului intuitiv, de tip "no-look", cu lentile oscilante. Proiectat pentru a vă menţine vioi şi motivat, sistemul de lentile oscilante asigură un acces discret şi uşor la multiplele funcţii ale playerului fără a vă întrerupe antrenamentul. Pentru a manevra fără să priviţi, pipăiţi uşor punctele de ghidare de pe lentilele oscilante marcate cu o mică umflătură, pentru a controla comod şi precis redarea muzicii.

 • Mini slot de memorie SD încorporat pentru suplimentarea memoriei

  Acest slot special acceptă carduri de memorie SD Flash pentru a putea suplimenta memoria playerului. Beneficiaţi de memorie mai multă şi mai flexibilă, oricând şi oriunde.

 • Navigarea SuperScroll™ identifică melodiile simplu şi rapid

  Tastele de căutare cu funcţii duble permit controlul simplu şi rapid la derularea prin liste mari. Puteţi să parcurgeţi melodiile din listă succesiv, sau puteţi să menţineţi apăsat butonul pentru a derula rapid lista până la melodia dorită.

 • PlaysForSure* cu Windows XP

  Playerul dvs. GoGear va funcţiona cu siguranţă excelent cu tehnologia PlaysForSure, care asigură compatibilitatea cu Windows Media Player 10 şi Windows XP. Utilizând Windows Media Player, puteţi gestiona cu uşurinţă muzica de pe playerul dvs. digital audio GoGear şi puteţi sincroniza automat colecţia dvs. de muzică de pe PC. De asemenea, lărgiţi-vă opţiunile de achiziţie online, căutând logo-ul PlaysForSure la magazinele dvs. online preferate. Astfel, veţi şti cu siguranţă că muzica achiziţionată de acolo poate fi redată pe playerul dvs. GoGear.

Vezi toate Specificaţile
 • 1 MB = 1 milion de bytes; capacitatea de stocare disponibilă va fi mai redusă.
 • Durata de viaţă a bateriei variază în funcţie de utilizare şi setări.
 • Capacitatea de stocare a fost calculată pe eşantioane de 4 minute pentru fiecare melodie, cu 64 kbps pentru codare WMA, respectiv 128 kbps pentru codare MP3.
 • PlaysForSure, Windows Media şi logo-ul Windows sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Microsoft Corporation în Statele Unite şi/sau în alte ţări.
 • Viteza de transfer efectivă poate varia în funcţie de sistemul de operare şi de configuraţia aplicaţiei software.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa