Player muzical în reţea

  Wi-Fi b/g certified

  Player muzical în reţea

  Eliberaţi-vă muzica

  Prin conectarea simultană la PC şi sistemul audio, playerul de muzică în reţea Philips Streamium NP2500 vă oferă acces wireless la biblioteca dvs. de muzică de pe calculator şi la radio pe Internet - totul asigurat la calitatea superbă FullSound. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Streamium Player muzical în reţea

Radio gratuit prin Internet, Afişaj full color NP2500/12 Caută produse similare

Eliberaţi-vă muzica

Bucuraţi-vă de muzica din PC şi de pe Internet - wireless

 • Mii de posturi radio gratuite pe Internet

  Mii de posturi radio gratuite pe Internet

  Streamium este însoţit de mii de posturi radio gratuite pe Internet. Acum puteţi fi la curent cu toate genurile muzicale din întreaga lume. Conectaţi-vă aparatul Streamium la Internet şi ascultaţi emisiunile online favorite pe sistemul audio, fără a mai fi necesar să porniţi PC-ul.

 • Redarea muzicii în mod wireless de pe PC/Mac

  Redarea muzicii în mod wireless de pe PC/Mac

  Eliberaţi întreaga colecţie de muzică din PC şi redaţi-o prin sistemul dvs. audio, folosind playerul de muzică în reţea Streamium! Prin conexiunea UPnP care vă permite să vă conectaţi la orice dispozitiv compatibil Universal Plug & Play pentru a recepţiona sau a transmite muzică; playerul Streamium vă permite să accesaţi, selectaţi şi căutaţi în colecţia de muzică de pe PC. Este suficient să utilizaţi telecomanda şi să selectaţi melodiile prin intermediul playerului Streamium, apoi să le redaţi prin intermediul unui sistem audio. Între timp, puteţi admira grafica albumului afişată pe ecranul LCD color. Ascultaţi-vă muzica preferată fără efort şi fără fir.

 • Interfaţă cu utilizatorul uşoară şi intuitivă cu afişarea coperţii albumului

  Interfaţă cu utilizatorul uşoară şi intuitivă cu afişarea coperţii albumului

  Interfaţa cu utilizatorul uşoară şi intuitivă GoGear este alimentată de o tehnologie avansată de navigare. Nu numai că ajută la asigurarea unei navigări rapide şi line, dar reprezintă şi o experienţă multimedia plăcută pe care o puteţi stăpâni repede. Caracteristicile inteligente cum ar fi Copertele albumelor – care afişează copertele albumelor incluse în fişiere de muzică – vă permit să beneficiaţi de o experienţă mai bogată, ca în vremurile bune, când puteaţi vedea coperta unui CD sau LP în timp ce ascultaţi muzică.

 • Căutare alfanumerică pentru acces rapid

  Căutare alfanumerică pentru acces rapid

  Funcţia de căutare alfanumerică de la tastatura telecomenzii vă permite să găsiţi instantaneu artistul, melodia sau albumul preferat. Doar apăsaţi 'Căutare' pe telecomandă şi apoi tastaţi primele câteva litere sau cifre din numele melodiei, artistului sau albumului dorit. Veţi ajunge la intrarea care corespunde cel mai mult datelor dvs. Nu trebuie să pierdeţi timpul derulând prin întreaga colecţie sau listă de redare rând cu rând.

 • Ecran mare şi telecomandă

  Ecran mare şi telecomandă

  Navigaţi cu uşurinţă prin întreaga colecţie de muzică. LCD-ul mare, de 10,2 cm (4"), afişează pictograme mari şi text mărit. Navigaţi prin mii de melodii cu telecomanda ergonomică sau derulaţi-le una câte una, cursiv, în câteva secunde. Aşezaţi-vă confortabil, cu telecomanda în mână.

 • Conectori digitali

  Conectori digitali

  Player-ul muzical în reţea Streamium este pregătit pentru conectarea la dispozitivul audio dorit în multe moduri, de ex. prin intermediul conexiunii digitale, conexiunii analogice, boxelor portabile şi chiar al căştilor.

 • Conectori analogici

  Conectori analogici

  Player-ul muzical în reţea Streamium este pregătit pentru conectarea la dispozitivul audio dorit în multe moduri. Conexiunea la Streamium utilizată cel mai frecvent se realizează prin conector analogic. Utilizând cablurile audio roşii şi albe ambalate, conectaţi o pereche la Streamium şi cealaltă pereche la dispozitivul audio. De asemenea, puteţi conecta boxe sau căşti portabile la Streamium pentru a vă bucura de muzică în mai multe moduri.

 • cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate în format MP3, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate în format MP3 cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

 • Conectaţi-l la sistemul stereo sau home theater personal

  Conectaţi-l la sistemul stereo sau home theater personal
Vezi toate Specificaţile
 • Unele caracteristici necesită asistenţă pentru acces în bandă largă la Internet
 • Unele servicii nu sunt disponibile în toate zonele

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa