Microsistem Hi-Fi din componente

  Microsistem Hi-Fi din componente

  Bucuraţi-vă de muzică de înaltă fidelitate

  Sunet excelent de pe CD-uri, MP3 Link şi USB Direct cu acest sistem Philips MCM7000/12. Tweeterele cu dom Hi-Fi vă oferă sunet detaliat şi natural, în timp ce controlul pentru sunete înalte şi joase vă permite să ajustaţi tonurile. Totul cu un aspect de înaltă calitate, cu carcasă din aluminiu. Vezi toate beneficiile

 • Bucuraţi-vă de muzică de înaltă fidelitate

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Bucuraţi-vă de muzică de înaltă fidelitate

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Harmony Microsistem Hi-Fi din componente

Tweeter de tip dom Hi-Fi, CD, USB, FM, 60 W, 4 boxe Hi-Fi MCM7000/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de muzică de înaltă fidelitate

Obsedat de sunet

 • Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fişierelor mari digitale de muzică de până la 10 ori, fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 sau WMA sunt două din formatele de compresie care vă permit să vă bucuraţi de universul muzicii digitale pe playerul Philips. Descărcaţi melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzică autorizate de pe Internet sau creaţi singuri fişiere de muzică MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi să le transferaţi pe player.

 • Legătură MP3 pentru redarea de muzică portabilă

  Legătură MP3 pentru redarea de muzică portabilă

  Conectivitatea prin legătură MP3 permite redarea directă a materialelor MP3 de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, legătura MP3 este de asemenea extrem de comodă, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 la sistemul audio.

 • USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  Folosind modul USB Direct, conectaţi, pur şi simplu, echipamentul USB la portul USB port pe dispozitivul dvs. Philips şi muzica dvs. digitală va fi redată direct de pe dispozitivul Philips.

 • Putere totală de ieşire de 60 W RMS

  Putere totală de ieşire de 60 W RMS

  RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră, sau mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. În principiu, amplificatoarele sunt limitate de energia electrică pe care o pot amplifica şi boxele de energia electrică pe care o pot converti în energie sonoră, fără a distorsiona semnalul audio. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Carcasă de aluminiu cu design de calitate

  Carcasă de aluminiu cu design de calitate

  Carcasa cu suprafaţă de aluminiu este uşoară şi poate rezista în medii cu temperaturi ridicate, oferă rezistenţă şi rigiditate, precum şi rezistenţă la coroziune.

 • Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conectorul placat cu aur al difuzorului asigură o transmisie mai bună a semnalului audio, spre deosebire de tradiţionale click-fit. De asemenea, reduce la minim pierderea semnalului electric dintre amplificator şi boxă, rezultând un sunet mai real ca niciodată.

 • Controlul frecvenţelor înalte şi joase asigură obţinerea sunetului dorit

  Frecvenţele înalte (treble) şi cele joase (bass) controlează nivelul sunetelor de înaltă şi joasă frecvenţă ale sistemului audio. Utilizând tastele Sus şi Jos, ascultătorul poate creşte sau descreşte nivelul frecvenţelor înalte sau joase, accentuând sau diminuând aportul acestora. De asemenea, pot fi acceptate nivelurile prestabilite, pentru a asculta muzica la setările iniţiale. Controlul frecvenţelor înalte şi al basului vă permite să ascultaţi muzică aşa cum doriţi.

 • Amplificator digital de clasă D, pentru un sunet de calitate

  Amplificatorul digital de clasă D preia semnalul analogic, îl converteşte în semnal digital, amplificat ulterior digital. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru obţinerea rezultatului final. Rezultatul amplificat digital oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitate crescută. În plus, amplificatorul digital de clasă D are o eficienţă cu 90% mai mare faţă de amplificatoarele tradiţionale AB.

 • Tweeter de tip dom Hi-Fi pentru sunet detaliat şi natural

  Tweeterul de tip dom Hi-Fi reproduc clar frecvenţele înalte şi medii care îmbunătăţesc claritatea globală a sunetului din boxe. Asigurând un amestec armonios de sunete variate nedistorsionate, acesta oferă claritate vocală detaliată şi puritate a tonurilor instrumentale, echilibrând prin urmare sunetul general atunci când sunt utilizate cu o combinaţie de woofere.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa