Microsistem Hi-Fi

  Microsistem Hi-Fi

  Control pt. MP3-urile de pe PC

  Bucuraţi-vă de libertatea de a controla muzica de la distanţă. Savuraţi MP3-urile de pe calculator cu ajutorul boxelor dinamice ale sistemului MCM530. Conexiunea USB pentru streaming MP3 şi funcţia MAX Sound vă vor face să apreciaţi cu adevărat această soluţie audio completă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Control pt. MP3-urile de pe PC

 • 50 de ore de redare a muzicii MP3 de pe 5 CD-uri

  50 de ore de redare a muzicii MP3 de pe 5 CD-uri

  MP3 este o tehnologie revoluţionară, prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. Pe un singur CD se pot stoca până la 10 ore de muzică. Cu un CD player cu 5 tăvi puteţi asculta 50 ore de muzică. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.

 • MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  MAX Sound, pentru amplificare instantanee

  Tehnologia MAX Sound amplifică instantaneu frecvenţele joase, mărind la maxim performanţa volumului şi creând o experienţă audio impresionantă printr-o simplă atingere de buton. Circuitul electronic sofisticat calibrează sunetul existent şi setările volumului, amplificând la maxim, instantaneu, basul şi volumul, fără distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativă atât a spectrului sonor, cât şi a volumului, adăugând forţă piesei ascultate.

 • Sistem de boxe Bass Reflex pe 2 căi, pentru un sunet puternic

  Sistem de boxe Bass Reflex pe 2 căi, pentru un sunet puternic
 • Conexiunea USB PC vă transformă calculatorul într-un tonomat de MP3-uri

  Conexiunea USB PC vă permite redarea muzicii în format MP3 prin boxele puternice ale sistemului audio Philips, în locul celor ale calculatorului. Prin conectarea directă a calculatorului la sistemul audio prin cablul USB, puteţi descărca melodiile în format MP3 direct în sistemul audio, transformându-vă calculatorul într-un uriaş tonomat pentru MP3-uri. Butoanele de control ale sistemului audio şi telecomanda oferă o navigare comodă şi controlul muzicii stocate în lista de melodii MusicMatch. Puteţi de asemenea vizualiza pe afişajul sistemului de sunet titlul melodiei şi timpul de redare scurs.

 • Amplificator digital de clasă D, pentru un sunet de calitate

  Amplificatorul digital de clasă D preia semnalul analogic, îl converteşte în semnal digital, amplificat ulterior digital. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru obţinerea rezultatului final. Rezultatul amplificat digital oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitate crescută. În plus, amplificatorul digital de clasă D are o eficienţă cu 90% mai mare faţă de amplificatoarele tradiţionale AB.

 • Putere totală de ieşire 150 W RMS

  Acest sistem are o putere totală de ieşire de 150 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa