Microsistem muzical cu DVD

  Microsistem muzical cu DVD

  Relaxaţi-vă cu muzică şi filme excelente

  Beneficiaţi de tot ceea ce este mai bun cu acest microsistem DVD de la Philips-de la DVD-uri, filme Divx şi MP3-CD-uri. Difuzoarele puternice cu cabluri bas şi upscaling-ul HDMI de 1080p vă amplifică experienţa de divertisment la domiciliu. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Microsistem muzical cu DVD

DVD, HDMI ARC, CD, MP3-CD, USB, FM, Karaoke, max. 100 W MCD5110/12 Caută produse similare

Relaxaţi-vă cu muzică şi filme excelente

Obsedat de sunet

 • Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Upscaling HDMI 1080p furnizează imagini de o claritate excepţională. Filmele la definiţie standard pot fi urmărite acum la rezoluţie cu adevărat de înaltă definiţie - asigurând mai multe detalii şi imagini mai realiste. Scanarea progresivă (reprezentată prin "p" în "1080p") elimină structura liniilor preponderentă pe ecranele televizoarelor, din nou asigurând permanent imagini clare. Pentru a încheia lista, HDMI realizează o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video necomprimate, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale, fără conversii la analogic - oferind o calitate perfectă a imaginii şi sunetului, fără zgomote.

 • Putere totală de ieşire 100 W RMS

  Putere totală de ieşire 100 W RMS

  Acest sistem are o putere totală de ieşire de 100 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • USB Direct pentru o redare simplă a pieselor MP3

  USB Direct pentru o redare simplă a pieselor MP3

  Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, vă puteţi bucura cu uşurinţă de confortul şi de distracţia accesării mai multor melodii digitale prin USB Direct încorporat.

 • Tuner digital FM pentru presetarea a până la 20 de posturi

  Tuner digital FM pentru presetarea a până la 20 de posturi

  Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid posturile de radio preferate fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Redaţi DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) şi CD cu imagini

  Redaţi DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) şi CD cu imagini

  Playerul Philips este compatibil cu majoritatea discurilor DVD şi CD disponibile pe piaţă. Toate discurile DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) şi CD-uri cu fotografii pot fi redate pe player. SVCD reprezintă "Super VideoCD". Calitatea unui SVCD este mult mai bună decât a unui VCD, oferind în special o imagine mult mai precisă decât un VCD datorită rezoluţiei superioare. CD(RW) este un termen prescurtat pentru o unitate CD care poate accepta formatul CD uzual înregistrabil.

 • Karaoke pentru interpretare şi divertisment fără sfârşit la domiciliu

  Karaoke pentru interpretare şi divertisment fără sfârşit la domiciliu
 • Boxele Bass Reflex oferă un bas profund şi puternic

  O cameră din spatele difuzorului, care conduce aerul către fantele acustice integrate în boxă, conferă notelor de bas un sunet mai puternic şi mai realist.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa