Fidelio

Philips Fidelio

Căşti cu microfon

  • KA

  Philips Fidelio

  Căşti cu microfon

  Sunet de înaltă fidelitate, creat cu meticulozitate

  Combinând cel mai bun sunet din clasă şi confort adevărat într-un design iconic, Philips Fidelio M1MKII este conceput şi creat de experţi pentru o experienţă muzicală de înaltă definiţie. De asemenea, designul său uşor dar solid asigură o izolare superbă a zgomotelor în timpul călătoriilor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio Căşti cu microfon

Redare audio de înaltă rezoluţie, Auriculară, Pernuţe Deluxe din burete cu memorie, Pliere M1MKIIBO/00 Caută produse similare

Sunet de înaltă fidelitate, creat cu meticulozitate

 • Redarea audio de înaltă rezoluţie reproduce muzica în cea mai pură formă

  Redarea audio de înaltă rezoluţie reproduce muzica în cea mai pură formă

  Redarea audio de înaltă rezoluţie oferă ce este mai bun în performanţa audio, reproducând înregistrările originale de studio mai fidel decât formatul CD de 16 biţi/44,1 kHz. Această calitate fără compromisuri face din redarea audio de înaltă rezoluţie cel mai bun partener de sunet pentru iubitorii de muzică. Căştile Fidelio respectă standarde stricte necesare pentru calitatea redării audio de înaltă rezoluţie. Chiar dacă te delectezi cu colecţia ta de muzică de înaltă rezoluţie sau asculţi dintr-o sursă tradiţională, frecvenţele înalte line ale gamei de căşti Fidelio te ajută să obţii mai mult de la muzica ta.

 • Drivere din neodim de 40 mm optimizate pentru sunet pur şi autentic

  Drivere din neodim de 40 mm optimizate pentru sunet pur şi autentic

  Fiecare difuzor este ales cu grijă manual, reglat şi testat înainte de a fi sincronizat pentru a asigura cel mai echilibrat sunet natural. Driverele de 40 mm utilizează magneţi din neodim cu putere ridicată pentru a furniza un sunet de înaltă definiţie într-un interval dinamic optim, reproducând chiar şi cele mai mici detalii.

 • Izolare acustică pentru a ţine detaliile sonore în interior şi zgomotul în exterior

  Izolare acustică pentru a ţine detaliile sonore în interior şi zgomotul în exterior

  Casca Fidelio este prevăzută cu un sistem de izolare acustică, care constă dintr-o folie special concepută, construită în camera internă pentru eliminarea pierderilor de sunet inutile şi păstrarea detaliilor de sunet. Vei obţine nu doar o prelungirea excelentă a basului, ci şi o experienţă captivantă a fiecărui detaliu superb al muzicii tale, fără perturbări provenite din mediu.

 • Sistemul Bass reflex oferă un bas clar, dinamic şi echilibrat

  Sistemul Bass reflex oferă un bas clar, dinamic şi echilibrat

  Arhitectura acustică a părţii posterioare complet închise a căştii include sistemul Bass Reflex care, în esenţă, cuprinde căşti cu orificii de aerisire amplasate în mod convenabil. Acestea reglează presiunea aerului în camera internă furnizând diafragmei un mediu controlat pentru un răspuns acustic optim. Fiind compatibilă cu captarea izolării acustice, aceasta izolează fiecare detaliu al sunetului natural şi oferă un bas precis şi dinamic fără compromiterea clarităţii sunetului.

 • Pernuţele Deluxe din burete cu memorie pentru o fixare ergonomică

  Pernuţele Deluxe din burete cu memorie pentru o fixare ergonomică

  Materialele utilizate pentru căştile Fidelio au fost selectate cu grijă pentru a asigura un confort de durată şi performanţa sporită a sunetului. Pernuţele pentru urechi permeabile Deluxe, din burete cu memorie, au fost concepute pentru o potrivire ergonomică optimă. Nu numai că buretele se mulează perfect pe forma urechii tale, ci şi izolează sunetele joase, blocând zgomotul ambiental. Acesta a fost creat cu pernuţa exterioară - utilizând o proporţie echilibrată de material textil şi piele proteică - pentru a reduce presiunea de la suprafaţa urechii şi acumularea căldurii, astfel încât căştile se simt şi se aud excelent.

 • Husa din piele întoarsă ecologică oferă protecţie elegantă căştilor

  Husa din piele întoarsă ecologică oferă protecţie elegantă căştilor
 • Aluminiu şi piele naturală cu cusături fine, pentru un aspect şi o senzaţie premium

  Aluminiu şi piele naturală cu cusături fine, pentru un aspect şi o senzaţie premium
 • Cupe pentru urechi cu strat dublu proiectate pentru precizia sunetului

  Cupele pentru urechi cu strat dublu ale Philips Fidelio M1MKII sunt proiectate pentru reducerea rezonanţei şi atenuarea vibraţiilor pentru un sunet cu adevărat precis şi clar, astfel încât să puteţi asculta fiecare detaliu superb al sunetului. Construcţia solidă, cu straturi multiple asigură durabilitate şi confort, făcând M1MKII un partener muzical ideal pentru o perioadă îndelungată.

 • Bobină acustică mai uşoară pentru claritate îmbunătăţită şi ambianţă sonoră mai amplă

  Fidelio M1MKII utilizează o bobină acustică mai uşoară comparativ cu predecesorii săi, asigurând o mai mare claritate la frecvenţe joase şi o extensie mai amplă la frecvenţe înalte. Rezultatul este un sunet global mai fin detaliat şi mai spaţios.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa