1

MatchLine

MDLS CRI - Lămpi LED de verificare a culorilor

  -{discount-percentage}%

  MatchLine

  MDLS CRI - Lămpi LED de verificare a culorilor

  Potrivire perfectă a culorilor. Conceput pentru profesionişti.

  Perfectă pentru verificările rapide de culoare şi pentru lucrările de vopsitorie mai ample, MatchLine MDLS CRI de la Philips este o lumină de lucru cu LED multifuncţională. Lumina caldă puternică, provenită de la 3 module separate, îţi oferă un control al luminii la 360°, pentru o potrivire perfectă a culorilor şi o finisare superioară. Vezi toate beneficiile

 • Potrivire perfectă a culorilor. Conceput pentru profesionişti.

  Play Pause

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Potrivire perfectă a culorilor. Conceput pentru profesionişti.

Perfectă pentru verificările rapide de culoare şi pentru lucrările de vopsitorie mai ample, MatchLine MDLS CRI de la Philips este o lumină de lucru cu LED multifuncţională. Lumina caldă puternică, provenită de la 3 module separate, îţi oferă un control al luminii la 360°, pentru o potrivire perfectă a culorilor şi o finisare superioară. Vezi toate beneficiile

MatchLine MDLS CRI - Lămpi LED de verificare a culorilor

Potrivire perfectă cu lumina naturală, Iluminat la 360° - 1.500/750 lm, Baterie ultra durabilă, Rezistenţă ridicată IK07/IP54 LPL403MODX1 Caută produse similare

Potrivire perfectă a culorilor. Conceput pentru profesionişti.

Lampă LED cu 3 module multidirecţionale, pentru atelierele de vopsitorie

Potriveşte culorile cu uşurinţă, ca şi cum ai lucra la lumină naturală

Echipată cu cea mai recentă tehnologie cu LED-uri Lumileds Luxeon SMD, MatchLine MDLS CRI de la Philips generează o lumină albă puternică, un indice de redare a culorilor ridicat şi o temperatură de culoare de 6.000 K, aceeaşi ca a luminii naturale. Ceea ce înseamnă că atunci când foloseşti MatchLine MDLS, poţi să lucrezi la vopsea, la finisaj, la curăţare sau la pregătirea suprafeţei ca şi cum ai lucra în exterior, într-o zi cu soare strălucitor. Lampa nu este concepută doar pentru o vizibilitate mai clară - lumina albă difuză este delicată cu ochii şi reduce oboseala când lucrezi.

Indicele ridicat de redare a culorilor, egal cu 92, dezvăluie culorile reale

Cu cât indicele de redare a culorilor (IRC) este mai ridicat, cu atât este mai uşor să identifici culoarea potrivită. Lămpile cu IRC scăzut creează anumitor culori un aspect nenatural. Sursele de lumină cu un IRC de 90 sau superior sunt cele mai bune pentru sarcinile care necesită o potrivire exactă a culorii. Echipată cu LED-uri Lumileds Luxeon, MatchLine MDLS de la Philips generează o lumină cu un IRC de 92. Cu o sursă de lumină atât de puternică, sigur vei vedea culoarea reală. Astfel, vei observa uşor şi rapid culoarea necesară, fără să ai nevoie de un spectrometru. Lasă greşelile de potrivire a culorilor în seama concurenţei.

Ieşi din umbră cu un iluminat total la 360°

Atunci când calitatea unei lucrări de vopsitorie este esenţială, umbrele sunt inacceptabile. Deoarece MatchLine MDLS de la Philips are trei module de lumină separate, poţi să proiectezi lumina pentru a oferi o acoperire la 360° şi fără umbre. Mulţumită capetelor rotative la 300° ale fiecărui modul, MDLS oferă o direcţionare superioară a luminii, pentru a te asigura că obţii un finisaj impecabil.

Lumină cu LED-uri de înaltă calitate şi două moduri: 1.500 lm/750 lm

Fiecare modul MatchLine MDLS de la Philips oferă două moduri de iluminat. Modul mai puternic de amplificare oferă 500 de lumeni şi este perfect pentru a verifica detaliile fine ale vopselei. Pentru nevoile de iluminat de zi cu zi (şi pentru a extinde durata de utilizare a bateriei), modul normal oferă 250 de lumeni. Dacă ai nevoie de lumină mai intensă, combină cele trei module şi vei obţine 1.500 de lumeni extrem de puternici.

Filtrul mat reduce reflexiile, pentru a diminua oboseala ochilor

Atunci când trebuie să priveşti fix o suprafaţă reflectorizantă sub o lumină puternică pentru prea mult timp, ochii tăi obosesc şi devin iritaţi cu uşurinţă. MatchLine MDLS de la Philips include un filtru mat, pentru a-ţi proteja ochii prin reducerea reflexiilor şi a reflecţiilor. Astfel, lucrezi confortabil un timp mai îndelungat.

Controlezi cu uşurinţă direcţia luminii fără să ai mâinile ocupate

Mulţumită capetelor rotative la 300° ale modulelor, MatchLine MDLS de la Philips oferă control complet al direcţiei luminii. Iar cu un cârlig de prindere cu capacitate ridicată încorporat şi un magnet pe fiecare modul, poţi să agăţi, să prinzi sau să ataşezi fiecare modul pe suprafaţa dorită. Astfel că poţi să lucrezi cu un iluminat strălucitor ajustabil, fără să ai mâinile ocupate.

Bateria avansată reîncărcabilă oferă de 5 ori mai multe încărcări

Atunci când cumperi o unealtă reîncărcabilă, trebuie să ai siguranţa că bateria va rezista. MatchLine MDLS de la Philips dispune de o baterie avansată, care durează de cinci ori mai mult decât bateriile reîncărcabile tradiţionale. Cu 1.500 de cicluri de încărcare, în loc de standardul de 300, obţii echivalentul a cinci ani lucrători de utilizare continuă, ceea ce reduce drastic costurile de înlocuire. În plus, este frustrant ca bateria să se epuizeze la jumătatea unei sarcini. După o încărcare completă în mai puţin de trei ore, obţii şase ore de utilizare continuă în modul normal. Ceea ce înseamnă lumină de calitate pentru majoritatea zilei de lucru.

Lampă puternică rezistentă la şoc, apă şi praf – IK07 şi IP54

În conformitate cu standardul internaţional IK07, carcasa MatchLine MDLS este puternică şi concepută să reziste la cele mai dure condiţii de lucru. Pentru că ştim că până şi cei mai grijulii lucrători îşi mai scapă, accidental, uneltele. MDLS se fabrică prin sudare ultrasonică şi etanşare multiplă, ce garantează rezistenţa ridicată la apă şi praf conformă cu standardul internaţional IP54.

Rezistenţă ridicată la chimicale şi la solvenţii din atelierele de vopsitorie

În ciuda designului de calitate şi a finisajului superior, carcasa externă impermeabilă a MatchLine MDLS de la Philips este extrem de rezistentă la chimicale şi la solvenţii din atelierele de vopsitorie. Astfel, unealta poate să reziste cu uşurinţă la cele mai dure condiţii de lucru ale atelierelor de vopsitorie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa