1

MatchLine

Proiector verificare culoare cu LED PJH20

  -{discount-percentage}%

  MatchLine

  Proiector verificare culoare cu LED PJH20

  Potrivire perfectă a culorilor. Conceput pentru profesionişti.

  Lampa de lucru cu LED MatchLine PJH20 de la Philips este perfectă pentru verificările rapide de culoare şi pentru lucrul în atelierele de vopsitorie mai mari. Două moduri de lumină strălucitoare te vor ajuta să realizezi o finisare de calitate. De asemenea, poţi comuta cu uşurinţă între sursele de alimentare pe baterie şi prin cablu. Vezi toate beneficiile

 • Potrivire perfectă a culorilor. Conceput pentru profesionişti.

  Play Pause

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Potrivire perfectă a culorilor. Conceput pentru profesionişti.

Lampa de lucru cu LED MatchLine PJH20 de la Philips este perfectă pentru verificările rapide de culoare şi pentru lucrul în atelierele de vopsitorie mai mari. Două moduri de lumină strălucitoare te vor ajuta să realizezi o finisare de calitate. De asemenea, poţi comuta cu uşurinţă între sursele de alimentare pe baterie şi prin cablu. Vezi toate beneficiile

MatchLine Proiector verificare culoare cu LED PJH20

Potrivire perfectă cu lumina naturală, 2300 lm Boost / 1200 lm Eco, Reîncărcabil, cu cablu lung, Rezistenţă ridicată IK09/IP67 LPL39X1 Caută produse similare

Potrivire perfectă a culorilor. Conceput pentru profesionişti.

Proiector cu LED reîncărcabil pentru atelierele de vopsitorie

Potriveşte culorile cu uşurinţă, ca şi cum ai lucra la lumină naturală

Echipată cu cea mai recentă tehnologie cu LED Lumileds Luxeon SMD, MatchLine PJH20 de la Philips generează o lumină albă puternică, un indice de redare a culorilor ridicat şi o temperatură de culoare de 6.000 K, aceeaşi ca a luminii naturale. Ceea ce înseamnă că, atunci când foloseşti MatchLine PJH20, poţi să lucrezi la vopsea, la finisaj, la curăţare sau la pregătirea suprafeţei ca şi cum ai lucra în exterior, într-o zi cu soare strălucitor. Lampa nu este concepută doar pentru o vizibilitate mai clară, lumina albă difuză este, de asemenea, mai delicată cu ochii, reducând oboseala când lucrezi.

Indicele ridicat de redare a culorilor, egal cu 92, dezvăluie culorile reale

Cu cât indicele de redare a culorilor (IRC) este mai ridicat, cu atât este mai uşor să identifici culoarea potrivită. Lămpile cu IRC scăzut creează anumitor culori un aspect nenatural. Sursele de lumină cu un IRC de 90 sau superior sunt cele mai bune pentru sarcinile care necesită o potrivire exactă a culorii. Echipată cu 48 de LED-uri Lumileds Luxeon, MatchLine PJH20 de la Philips generează o lumină cu un IRC de 92. Cu o sursă de lumină atât de puternică, sigur vei vedea culoarea reală. Astfel, vei observa uşor şi rapid culoarea necesară, fără să ai nevoie de un spectrometru. Lasă greşelile de potrivire a culorilor în seama concurenţei.

Mod de lumină multifuncţional, în două trepte (2.300/1.200 lumeni)

Cu MatchLine PJH20 de la Philips poţi să ajustezi nivelul de lumină generat conform nevoilor. Modul mai puternic de amplificare oferă 2.300 de lumeni şi este perfect pentru a ilumina o suprafaţă mare, pentru a recunoaşte culorile reale sau pentru a verifica detaliile unei lucrări de vopsitorie. Modul normal îţi oferă 1.200 de lumeni, o lumină strălucitoare, dar difuză, pentru munca de zi cu zi, prelungind durata de utilizare a bateriei.

Unghi larg de fascicul de 90° pentru a-ţi ilumina întreaga zonă de lucru

Unghiul larg de fascicul de 90° iluminează piesele vehiculului cu o lumină uniformă. Ai o vizibilitate îmbunătăţită a detaliilor pentru a observa imperfecţiunile şi poţi să lucrezi oricând pe o suprafaţă mai amplă.

Filtrul mat reduce reflexiile, pentru a diminua oboseala ochilor

Atunci când trebuie să priveşti fix o suprafaţă reflectorizantă sub o lumină puternică pentru un timp îndelungat, ochii tăi obosesc şi devin iritaţi cu uşurinţă. MatchLine PJH20 de la Philips include un filtru mat, pentru a-ţi proteja ochii prin reducerea reflexiilor şi a reflecţiilor. Astfel, lucrezi confortabil un timp mai îndelungat.

Comuţi cu uşurinţă între surse de alimentare reîncărcabile şi prin cablu

Ai nevoie de libertate maximă pentru a te mişca prin atelier? Nicio problemă. Pur şi simplu scoate din priză cablul lămpii PJH20 şi vei comuta la alimentarea de la baterie. Vei obţine o lumină puternică timp de maximum cinci ore cu ajutorul bateriei cu litiu. Dacă ai nevoie de lumină continuă pentru mai mult timp, pentru sarcini mai complexe, poţi oricând să conectezi lampa la priză şi să foloseşti PJH20 de la Philips ca un proiector cu cablu.

Lampa puternică este rezistentă la şoc, apă şi praf – IK09 şi IP67

În conformitate cu standardul internaţional IK09, carcasa MatchLine PJH20 este puternică şi concepută să reziste la cele mai dure condiţii de lucru. Pentru că ştim că până şi cei mai grijulii lucrători îşi mai scapă, accidental, uneltele. Iar cu rezistenţa la apă conformă cu standardele IP67 şi cu suprafaţa rezistentă la chimicale şi la solvenţi din atelier, MatchLine PJH20 este un sistem de iluminat conceput ca să reziste.

Cu un trepied util, montezi uşor lampa pentru lumină optimă

MatchLine PJH20 este convenabil, deoarece poate fi montat pe trepied, astfel încât poţi să poziţionezi cu uşurinţă proiectorul pentru a-ţi oferi o direcţie optimă a luminii. Setează-ţi lumina la poziţia ideală pentru sarcina curentă şi treci la treabă.

Utilizare flexibilă a luminii, cu un cablu de 5 metri

Poate fi frustrant să lucrezi cu cabluri scurte, mai ales într-un atelier de vopsitorie, unde ai nevoie de flexibilitate în utilizarea uneltelor. MatchLine PJH20 dispune de un cablu de 5 metri, gros şi rezistent, pentru ca să poţi conecta şi utiliza proiectorul de lumină oriunde ai nevoie în atelier.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa