LED Inspection lamps

Lanternă reîncărcabilă Penlight Premium Gen2

  LED Inspection lamps

  Lanternă reîncărcabilă Penlight Premium Gen2

  Vedeţi mai bine, lucraţi mai bine

  Philips Penlight Premium Gen2 oferă o combinaţie fără precedent de lumină de inspecţie şi lumină indicatoare de înaltă calitate, o carcasă nouă din aluminiu şi rezistenţă la produse chimice/apă/praf într-un singur stilou subţire. O adevărată alegere completă! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LED Inspection lamps Lanternă reîncărcabilă Penlight Premium Gen2

Cu LED de calitate superioară, Indicator 145 lm + 120 lm, Carcasă de aluminiu robustă, Reîncărcabil prin USB LPL28RECHX1 Caută produse similare

Vedeţi mai bine, lucraţi mai bine

Tovarăş de lucru LED compact, încărcabil prin USB

 • Rezistenţă la impact puternic -IK07

  Rezistenţă la impact puternic -IK07
 • Rezistentă la substanţe chimice şi solvenţi de atelier

  Pe lângă rezistenţa la lovituri, carcasele lămpii de inspecţie sunt rezistente la apă, substanţe chimice şi solvenţi de atelier.

 • Unghi larg al fasciculului: până la 90°

  „Philips Penlight Premium Gen2 are un unghi al fasciculului de 90°, iluminând o zonă mare pentru a facilita inspecţiile rapide.”

 • Lumină de focalizare puternică: 120 de lumeni

  Eşti dezamăgit(ă) de calitatea scăzută a luminii de focalizare? Nicio grijă. Indicatorul Penlight Premium Gen2 actualizat oferă o lumină de focalizare puternică de 120 de lumeni ce îţi permite să vezi ce alţii nu pot. Datorită designului foarte subţire, Philips Penlight Gen2 este uşor de manevrat în spaţii foarte mici, iar sursa puternică cu LED-uri va ilumina totul.

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate, de până la 145 de lumeni

  Nu îl rata! Mic şi energic, indicatorul Philips Penlight Premium Gen2 oferă o lumină generată uimitoare de 145 de lumeni cu LED-urile albe de înaltă calitate. Acest tovarăş subţire se asigură că nu rămâi în întuneric atunci când încerci să vezi cele mai mici detalii.

 • Protejat împotriva apei şi prafului -IP54

  Philips Penlight Premium Gen2 este conform standardului IP54. Instrumentul subţire de inspecţie este complet protejat împotriva apei, umidităţii şi prafului, pentru utilizare atât în interiorul atelierului, cât şi la exterior.

 • Pregătit de utilizare în 2 ore

  Philips Penlight Premium Gen2 este singurul instrument compact echipat cu o baterie cu încărcare rapidă. Lanterna se încarcă în 2 ore şi o poţi folosi timp de 6 ore. Philips Penlight Premium Gen2 este tovarăşul tău fiabil şi harnic, care necesită numai un timp redus de încărcare în fiecare zi.

 • Cârlig pivotant la 80° cu magnet

  Cu un cârlig pivotant la 80° cu magnet, ai posibilitatea de a amplasa această lanternă pe orice suprafaţă, astfel că ai ambele mâini libere pentru a lucra.

 • Schemă de culoare îmbunătăţită pentru mutare facilă

  „Datorită noii scheme de culoare, lumina are un design vizual îmbunătăţit şi poate fi văzută mai uşor. Nu trebuie să te mai îngrijorezi că ai putea pierde cel mai bun instrument de inspecţie!”

 • Învinge întunericul cu lumină naturală delicată

  Philips Penlight Premium Gen2 are LED-uri puternice pentru o lumină albă intensă şi pentru un fascicul larg și luminos, care să învingă întunericul. Fasciculul larg de lumină puternică este distribuit uniform pe zona iluminată, oferind cea mai bună imagine de ansamblu şi iluminând fiecare detaliu cu precizie extremă. Cu o temperatură de culoare de 6000 K, LED-urile noastre produc o lumină albă, naturală, liniştitoare pentru ochi, îmbunătăţind confortul vizual şi reducând oboseala ochilor, ca tu să lucrezi fără a-ţi obosi ochii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa