Cameră digitală

  Cameră digitală

  Snap, share & wear

  Surprindeţi momentele unice cu camera foto digitală Key010 de 128 MB. Puteţi stoca 300 de imagini la 2,0 MP, pentru a le transfera apoi direct pe calculator, prin USB. Purtaţi-o întotdeauna cu dvs., pentru a nu rata nici unul dintre momentele plăcute ale vieţii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Snap, share & wear

Cameră foto digitală cu 2 MP

 • Direct USB pentru transferul uşor al fişierelor, fără cabluri!

  Direct USB pentru transferul uşor al fişierelor, fără cabluri!

  Dispozitivele cu Direct USB pot fi conectate direct la portul USB al calculatorului, fără nici un cablu. Calculatorul va recunoaşte automat dispozitivul ca dispozitiv detaşabil USB de stocare în masă (pentru Windows 98 sunt necesare drivere suplimentare), permiţând transferul fişierelor prin intermediul Windows Explorer (sau Apple Folders) între calculator şi dispozitiv. Transferaţi în fiecare zi muzică şi date pe dispozitivul dumneavoastră.

 • Reîncărcare directă a acumulatorilor prin USB Direct

  Reîncărcare directă a acumulatorilor prin USB Direct

  Reîncărcarea directă a acumulatorilor prin portul USB vă oferă confort maxim. Nu mai aveţi nevoie de încărcătoare sau cabluri separate. Conectaţi-vă şi reîncărcaţi dispozitivul direct pe calculator.

 • Mic şi portabil - în greutate de numai 45 grame

  Mic şi portabil - în greutate de numai 45 grame
 • Dispozitiv USB de stocare în masă pt. salvare şi transport de date

  Dispozitivele USB de stocare în masă oferă un tip convenabil de salvare, efectuare a copiilor de siguranţă şi transfer al fişierelor. Dispozitivele sunt conectate la calculator utilizând o conexiune USB şi nu este necesară instalarea unui software special (sunt necesare drivere numai pentru Windows 98 şi Me). Dispozitivul este afişat automat drept o unitate detaşabilă în Windows Explorer, permiţând transferul simplu de fişiere pe şi de pe dispozitiv.

Vezi toate Specificaţile
 • 1 MB = 1 milion de bytes; capacitatea de stocare disponibilă va fi mai redusă.
 • Bateriile reîncărcabile au un număr limitat de cicluri de încărcare şi, la un moment dat, trebuie înlocuite. Durata de viaţă a bateriei şi numărul ciclurilor de încărcare variază în funcţie de utilizare şi setări.
 • Capacitatea de stocare a fost calculată pe eşantioane de 4 minute pentru fiecare melodie, cu 64 kbps pentru codare WMA, respectiv 128 kbps pentru codare MP3.
 • Capacitatea de stocare a fost calculată pe fotografii de 5 megapixeli.
 • Viteza de transfer efectivă poate varia în funcţie de sistemul de operare şi de configuraţia aplicaţiei software.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa