Cameră digitală

  Cameră digitală

  Snap, share & wear

  Surprindeţi momentele unice cu camera foto digitală Key008 de 128 MB. Puteţi stoca 1600 de imagini la calitate VGA, pentru a le transfera apoi direct pe calculator, prin USB. Purtaţi-o întotdeauna cu dvs., pentru a nu rata niciunul dintre momentele plăcute ale vieţii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Snap, share & wear

Cameră foto digitală VGA, 128 MB

 • Direct USB pentru transferul uşor al fişierelor, fără cabluri!

  Direct USB pentru transferul uşor al fişierelor, fără cabluri!

  Dispozitivele cu Direct USB pot fi conectate direct la portul USB al calculatorului, fără nici un cablu. Calculatorul va recunoaşte automat dispozitivul ca dispozitiv detaşabil USB de stocare în masă (pentru Windows 98 sunt necesare drivere suplimentare), permiţând transferul fişierelor prin intermediul Windows Explorer (sau Apple Folders) între calculator şi dispozitiv. Transferaţi în fiecare zi muzică şi date pe dispozitivul dumneavoastră.

 • Reîncărcare directă a acumulatorilor prin USB Direct

  Reîncărcare directă a acumulatorilor prin USB Direct

  Reîncărcarea directă a acumulatorilor prin portul USB vă oferă confort maxim. Nu mai aveţi nevoie de încărcătoare sau cabluri separate. Conectaţi-vă şi reîncărcaţi dispozitivul direct pe calculator.

 • Dispozitiv USB de stocare în masă pt. salvare şi transport de date

  Dispozitivele USB de stocare în masă oferă un tip convenabil de salvare, efectuare a copiilor de siguranţă şi transfer al fişierelor. Dispozitivele sunt conectate la calculator utilizând o conexiune USB şi nu este necesară instalarea unui software special (sunt necesare drivere numai pentru Windows 98 şi Me). Dispozitivul este afişat automat drept o unitate detaşabilă în Windows Explorer, permiţând transferul simplu de fişiere pe şi de pe dispozitiv.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa