Sonicare

Philips Sonicare Sensitive

Capete standard pentru periuţa sonică

  Philips Sonicare Sensitive

  Capete standard pentru periuţa sonică

  Curăţare ultra sensibilă. Confort ultra delicat.

  Capul periuţei de dinţi Philips Sonicare Sensitive este perfect pentru cei care doresc să-şi amelioreze durerile cauzate de gingii şi dinţi sensibili. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sonicare Sensitive Capete standard pentru periuţa sonică

Pachet de 2, Dimensiune standard, Ataşare printr-un clic, Pentru dinţi şi gingii sensibile. HX6052/05 Caută produse similare

Curăţare ultra sensibilă. Confort ultra delicat.

Curăţare superioară pentru gingii şi dinţi sensibili.

 • Designul inovator al perilor îndepărtează delicat placa bacteriană

  Designul inovator al perilor îndepărtează delicat placa bacteriană

  Acest cap de periuţă de dinţi Philips Sonicare are peri foarte moi, pentru o curăţare delicată însă eficientă. De asemenea, prezintă un contur nou al profilului, pentru a peria dinţii delicat, oferind o experienţă de periaj mai delicată. Disponibil şi la dimensiuni mai mici, compacte, pentru curăţare de precizie.

 • Îndepărtează mai multă placă bacteriană decât o periuţă manuală

  Îndepărtează mai multă placă bacteriană decât o periuţă manuală

  Conform datelor demonstrate clinic, capul de periuţă de dinţi Philips Sonicare Sensitive asigură îndepărtarea superioară a plăcii bacteriene, comparativ cu o periuţă de dinţi manuală.

 • Concepute pentru a maximiza mişcarea sonică

  Concepute pentru a maximiza mişcarea sonică

  Capetele de periere Philips Sonicare sunt vitale pentru tehnologia noastră de bază cu mişcări ale periei de înaltă frecvenţă, înaltă amplitudine, care efectuează peste 31.000 de mişcări de periere pe minut. Tehnologia noastră sonică fără egal transmite puterea de la mâner până la vârful capului de periere. Această mişcare sonică creează o acţiune dinamică a fluidului, care împinge fluidul adânc între dinţi şi de-a lungul liniei gingiei pentru o curăţare superioară, dar delicată de fiecare dată.

 • Funcţionează cu orice periuţă de dinţi cu ataşare printr-un clic Philips Sonicare

  Funcţionează cu orice periuţă de dinţi cu ataşare printr-un clic Philips Sonicare

  Acest cap de periere se ataşează şi se detaşează de pe mânerul periuţei printr-un clic, pentru o prindere sigură şi o întreţinere şi o curăţare uşoare. Se potriveşte tuturor mânerelor de periuţe Philips Sonicare cu excepţia: PowerUp Battery şi Essence.

 • Parte a unei rutine pentru o sănătate orală mai bună

  Parte a unei rutine pentru o sănătate orală mai bună

  Ca toate capetele de periere Philips Sonicare originale, acest cap de periere este sigur pentru dinţi şi gingii. Calitatea fiecărui cap de periere a fost testată pentru o performanţă şi durabilitate excepţionale.

 • Perii cu rol de reamintire asigură cea mai eficientă curăţare

  Perii cu rol de reamintire asigură cea mai eficientă curăţare

  Poate că nu este evident la prima privire, dar capetele de periere îşi pierd rigiditatea şi se uzează treptat în câteva luni de utilizare normală. Perii noştri albaştri, cu rol de reamintire, se estompează până la culoarea albă pentru a te ajuta să recunoşti momentul când trebuie să-i înlocuieşti. Pentru rezultate optime, înlocuieşte capul periei la fiecare trei luni.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa