Home theater 2.1

  Home theater 2.1

  Obsedat de sunet

  Bucuraţi-vă de filmele şi muzica dvs. şi de experienţa TV cu un sunet surround excepţional! Cu un DVD player încorporat, distracţia nu a fost niciodată atât de elegantă cu acest sistem home theater multiplu pentru divertisment. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Obsedat de sunet

Sunet autentic cu stil perfect

 • Sunet de o claritate excepţională pentru sunet extraordinar de clar şi de detaliat

  Sunet de o claritate excepţională pentru sunet extraordinar de clar şi de detaliat

  Cu sunetul de claritate excepţională de la Philips, acum veţi putea percepe şi aprecia fiecare detaliu al sunetului, în modul în care este destinat să fie ascultat şi cum au intenţionat artistul sau regizorul! Sunetul de claritate excepţională reproduce sursa sunetelor - indiferent că este un film de acţiune, un muzical sau o reprezentaţie live - cu fidelitate, precis şi fără nicio distorsiune. Sistemele home theater Philips cu sunet de claritate excepţională menţin procesarea audio la minim, păstrând puritatea conţinutului audio iniţial. Rezultatul este o precizie sonică mai mare livrată pentru urechile dvs.

 • Tweetere Soft Dome pentru claritate pură a sunetului şi a vocii

  Tweetere Soft Dome pentru claritate pură a sunetului şi a vocii

  Tweeterele Soft Dome reproduc clar frecvenţele înalte şi medii care îmbunătăţesc claritatea globală a sunetului din boxe.

 • Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Universal Serial Bus sau USB este un protocol standard care este utilizat în mod confortabil pentru a lega calculatoare, periferice şi echipamente electrice ale consumatorului. Dispozitivele USB de mare viteză au o rată de transfer de până la 480 Mbps - de la 12 Mbps în dispozitivele originale USB. Utilizând conexiunea USB 2.0 de mare viteză, tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă conectaţi dispozitivul USB, să selectaţi filmul, muzica sau imaginile şi să începeţi să redaţi.

 • Sunet surround DTS, Dolby Digital şi Pro Logic II

  Sunet surround DTS, Dolby Digital şi Pro Logic II

  Decodorul DTS şi Dolby Digital integrat elimină necesitatea unui decodor extern, prin procesarea tuturor celor şase canale de informaţii audio, asigurând posibilitatea de a experimenta un sunet surround şi o percepţie naturală incredibilă. Dolby Pro Logic II oferă cinci canale de procesare surround, din orice sursă stereo.

 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink îți permite să controlezi mai multe dispozitive, precum playere DVD, playere Blu-ray, boxe Soundbar, sisteme home theater şi televizoare etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Aceasta utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, poţi utiliza simultan toate echipamentele activate pentru HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi redarea se pot efectua acum extrem de uşor.

 • Imagini de înaltă definiţie mai precise cu HDMI 1080p

  Imagini de înaltă definiţie mai precise cu HDMI 1080p

  Upscaling HDMI 1080p furnizează imagini de o claritate excepţională. Filmele la definiţie standard pot fi urmărite acum la rezoluţie cu adevărat de înaltă definiţie - asigurând mai multe detalii şi imagini mai realiste. Scanarea progresivă (reprezentată prin "p" în "1080p") elimină structura liniilor preponderentă pe ecranele televizoarelor, din nou asigurând permanent imagini clare. Pentru a încheia lista, HDMI realizează o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video necomprimate, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale, fără conversii la analogic - oferind o calitate perfectă a imaginii şi sunetului, fără zgomote.

 • Staţie de andocare opţională pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  Staţie de andocare opţională pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  Ataşaţi această staţie de andocare la sistemul dvs. home theater şi vă puteţi bucura de muzică, clipuri video şi imagini de pe dispozitivele iPod şi iPhone. Staţia de andocare se vinde ca accesoriu opţional.

 • Puterea de 400 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 400 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
 • Proiectat cu eleganţă din materiale excelente pentru a se potrivi cu televizorul dvs. plat

  Proiectat cu eleganţă din materiale excelente pentru a se potrivi cu televizorul dvs. plat
 • Redare DVD şi CD pentru a vă bucura de toate filmele şi muzica dvs.

  Redare DVD şi CD pentru a vă bucura de toate filmele şi muzica dvs.
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa