Home Theater 5.1

  Home Theater 5.1

  Sunet surround puternic

  Amplificaţi-vă experienţa de divertisment la domiciliu cu sistemul home theater Philips HTS3563. Driverele pentru boxe la vedere oferă sunet surround puternic de 600 W şi redare Blu-Ray Disc 3D copleşitoare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet surround puternic

Cu Blu-ray 3D

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential oferă cel mai curat sunet de pe discurile Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential vă completează experienţa de divertisment de înaltă definiţie.

 • DivX Plus HD certificat pentru redare DivX înaltă definiţie

  DivX Plus HD certificat pentru redare DivX înaltă definiţie

  DivX Plus HD oferă cele mai recente realizări în tehnologia DivX pentru a vă permite să vă bucuraţi de clipuri video HD şi de filme de pe Internet direct pe televizorul Philips HDTV sau pe PC. DivX Plus HD acceptă redarea de conţinut DivX Plus (video H.264 HD cu audio AAC într-un container de fişier MKV), acceptând de asemenea versiuni anterioare video DivX până la 1080p. DivX Plus HD pentru semnal video digital HD adevărat.

 • Smart TV pentru a vă bucura de servicii online şi accesa multimedia pe TV

  Smart TV pentru a vă bucura de servicii online şi accesa multimedia pe TV

  Home theater Philips şi player-ul Blu-ray cu Smart TV vă oferă o gamă de caracteristici îmbunătăţite, inclusiv Net TV, SimplyShare şi MyRemote. Net TV vă oferă o gamă largă de informaţii online şi divertisment pe televizor pentru servicii precum video la cerere. Cu SimplyShare, puteţi accesa fotografii, muzică şi filme stocate pe PC în mod confortabil de pe canapeaua dvs. Puteţi de asemenea utiliza smartphone-ul/tableta pentru a controla sistemul home theater prin intermediul aplicaţiei Philips MyRemote.

 • Staţie de andocare opţională pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  Staţie de andocare opţională pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  Ataşaţi această staţie de andocare la sistemul dvs. home theater şi vă puteţi bucura de muzică, clipuri video şi imagini de pe dispozitivele iPod şi iPhone. Staţia de andocare se vinde ca accesoriu opţional.

 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink îţi permite să controlezi mai multe dispozitive precum DVD playerele, playerele Blu-ray, boxele Soundbar, sistemele home theater, televizoarele etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, poţi utiliza simultan toate echipamentele tale activate şi conectate la HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi redare se pot efectua acum extrem de uşor.

 • Intrare audio pentru a vă bucura de muzica de pe iPod/iPhone/player MP3

  Intrare audio pentru a vă bucura de muzica de pe iPod/iPhone/player MP3

  Intrarea audio vă permite să redaţi muzică uşor, direct de pe iPod/iPhone/iPad, playerul MP3 sau laptop printr-o conexiune simplă la sistemul dvs. home cinema. Pur şi simplu conectaţi dispozitivul audio la mufa de intrare audio pentru a asculta muzică pe sistemul home cinema Philips la o calitate superioară a sunetului.

 • Puterea de 600 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 600 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
 • Difuzoare la vedere pentru un puternic sunet surround

  Difuzoare la vedere pentru un puternic sunet surround
 • Transformaţi-vă Smartphone-ul într-o telecomandă pentru produse AV Philips

  Creată exclusiv de Philips, aplicaţia Philips MyRemote vă permite să utilizaţi orice iPhone, iPod Touch sau smartphone Android pe post de telecomandă pentru produsele dvs. AV Philips legate în reţea. Aplicaţia recunoaşte automat player-ul dvs. Philips Blu-ray, sistemul home theater sau sistemul audio Streamium, conectate la reţeaua dvs. Wi-Fi de acasă, oferindu-vă control instantaneu de oriunde din casă. Vă permite să faceţi trecerea de la un produs AV Philips la altul şi să le controlaţi pe fiecare în parte, în mod independent.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa